A terepbiciklizés után sziklamászásba kezdtem

Mindig is az extrém sportok szerelmese voltam. A terepbiciklizéssel kezdtem, már egészen fiatalon, alig tizenhét évesen. A szüleim szüntelenül aggódhattak miattam, hogy mikor töröm össze magam, de szerencsére ez sosem következett be, megúsztam ezt a hobbit néhány kisebb sérüléssel. Az utóbbi időben elkezdtem bele kóstolgatni más adrenalin serkentő sportokba is. Ezek egyike a sziklamászás, amely persze rengeteg edzést, nagy erőnlétet és profi felszerelést igényel. Az előbbi kettő csak rajtam múlik, az utóbbi esetében viszont fontos, hogy jó helyről szerezzük be az eszközöket, mert különben ráfázhatunk. Én több helyről válogattam össze a felszereléseimet, de a nagy részük a Lumax Pro áruházból származik, amiket a https://www.lumaxpro.hu oldalon át rendeltem meg.

Ez a cég, amely a 2000-es évek elején alakult, és azóta első sorban munkavédelmi eszközökkel, csúszásbiztos cipőkkel, illetve munkavédelmi- és formaruhákkal kereskedik a számomra is jól jött, hiszen szuper biztosító köteleket, alpin sisakokat, karabinereket, és zuhanásgátlókat szerezhettem be tőlük.

A zuhanásgátló felszerelések csak részben alkotják a Lumax Pro kínálatát, hiszen az áruház első sorban extrém helyen vagy körülmények között végzendő munkákhoz kínál felszerelést, illetve az egyik fő profilja a vendéglátós formaruha, amelyet első sorban az olasz Giblor ’s, illetve a Shoes for Crews márka képvisel. Előbbi 2016, utóbbi 2012 óta található meg az üzlet valós és virtuális polcain. A Lumax Pro -nak ugyanis van egy üzlete a belvárosban, de ha távol lakunk tőle is elérhetőek a termékek online rendelés formájában. Ehhez semmi mást nem kell tennünk, csak legalább 5 ezer forint értékben megtölteni a kosarunkat, – 5, 10, vagy 15 százalékos kedvezményért érdemes ennél többért vásárolni, – és kiválasztani a fizetési módot, amely lehet bankkártyás online, vagy utánvétes készpénzben történő is, ahogy nekünk kényelmes.

A szállítási díjakról a https://www.lumaxpro.hu oldalon tudunk tájékozódni a Szállítás menüpont alatt, hiszen ennek árát nagyban befolyásolja a csomagunk mérete, súlya, vagy akár még a fizetés módja is. Ha pedig bármilyen egyéb kérdésünk lenne a termékekkel kapcsolatban a magas szaktudású ügyfélszolgálatosok várják az e-mailünket vagy hívásunkat. A csomagok szállítási ideje  kettő és tizennégy nap között mozoghat, ezért vásárlás előtt érdemes meggyőződni róla, hogy a kiválasztott termék van e készleten.