A biciklik mellett a villanyautók is nagyon érdekelnek

A biciklizés szerelmese vagyok. Úgyhogy nem mondhatnám, hogy kifejezetten érdekelnek az autók. A villanyautók kérdése viszont nagyon foglalkoztat, így sokat olvasok ebben a témában. Legutóbb például a flottakezeles.hu weboldalon találtam egy nagyon érdekes cikket, ami remek stílusban, érthetően jár körül minden fontosabb kérdést, ami a villanyautók kapcsán felmerülhet.

A szakértők szerint ez a 3 dolog kell ahhoz, hogy beköszöntsön a villanyautók ideje

A flottakezeles.hu cikke alapvetően azzal foglalkozik, hogy mi kell ahhoz, hogy az elektromos autók szélesebb körben is elterjedhessenek. Bevezetőjében azt olvashatjuk, hogy az ezzel a témával foglalkozó szakemberek szerint ehhez egyrészt szükség van a villanyautók ára csökkenjen. Másrészt fontos tényező a töltőhálózat növelése, terjesztése, kiépítése is, hiszen ha egyre több elektromos autó lesz az utakon, akkor több töltőre lesz szüksége az ezeket használóknak. Harmadrészt pedig a szakértők szerint fontos lenne az állami támogatás is. Ez ugyanis motiválná a magánszemélyeket (sőt akár a flottával rendelkező cégeket is) arra, hogy váltsanak elektromos autóra a benzines vagy dízeles modellek heyett.

A cikk beszámol arról, hogy októbertől ismét támogatást kaphatnak azok, akik elektromos autóra váltanának. Majd foglalkozik azzal a kérdéssel, hogy a villanyautók terjedése eredményezheti-e azt, hogy fizetőssé válik a töltőhálózat használata. Ezzel együtt pedig azzal is, hogy milyen előnyökkel járna egy fizetős töltőhálózat léte. Továbbá foglalkozik azzal a témával is, hogy mi kell ahhoz, hogy egyre többen válthassunk elektromos autókra, és arra vonatkozóan is közöl információkat, hogy mikor jöhet el az az idő, amikor több elektromos autó lesz az utakon, mint benzines vagy dízeles (számomra szinte hihetetlen, de ez akár már 2030-ra bekövetkezhet!).

A flottakezeles.hu mindent tud a céges autók fenntartásáról

A flottakezeles.hu villanyautók témájával kapcsolatos cikkét mindenkinek ajánlom. Ahogy az előbbiekben írtam, számos fontos témát tárgyal az elektromos autókkal kapcsolatban. Így érdekes információkkal szolgálhat a témában jártasabb és az egyelőre csak kezdőnek számító olvasóknak is. Továbbá egyértelműen meggyőzi az olvasót arról, hogy a folttakezeles.hu csapata mindent tud az autókról.

Az érdekes cikkek mellett a weboldal egyébként flottakezeléssel foglalkozik. Így segítségünkre lehet akkor is, ha céges autókra vágyunk. Mégpedig háromféle flottacsomagja segítségével.

A flottakezeles.hu tudja azt is, hogy nem csak olyan vállalkozásoknak lehet szüksége céges kocsikra, akiknek száz autójuk van. Így kifejezetten arra specializálódtak, hogy kis- és középvállalkozásoknak segítsenek megbirkózni a flottakezelés feladatával.

Ötrészes online tananyag, amit céges autó választása előtt ajánlott tanulmányozni

A flottacsomagok mellett a flottakezeles.hu-tól igényelhetünk egy öt részből álló levélsorozatot, amelyben 5 olyan rendkívül hasznos tippet leshetünk el, amelyek által költségkímélő céges autót választhatunk.

A sorozat foglalkozik azzal, hogy hogyan választhatunk olyan cégautót, amelynek nincsenek rejtett költségei, vagy csak a megvétel után előbújó problémái. Megtanulhatjuk belőle, hogy hogyan választhatunk olyan finanszírozási módot, amivel nem csak látszólag jövünk ki jól. Bevált módszert leshetünk el annak kiszámítására, hogy meddig tudunk majd használni egy adott autót céges járműként. Megtudhatjuk, hogyan ne kerüljenek egy vagyonba az autógumik. És arra vonatkozó tanácsokat is kapunk, hogy milyen üzemű autó felelhet meg a leginkább az igényeinknek.

A flottakezeles.hu tehát nem csak az autókról tud rengeteg érdekes és fontos dolgot. Hanem mindent tudnak a flottakezelés nehézségeiről és trükkjeiről is. Ráadásul mindezt ingyen osztják meg azzal, aki tanulni vágyik.

Ha olvasnál egy érdekes cikket a villanyautók térhódításáról. Vagy éppen céges autó vásárlásán gondolkodsz, de nem tudod, hogyan vágj hozzá, akkor keress rá a flottakezeles.hu weboldalra!