Egy varrógéppel is kell annyit törődni, mint egy bringával

Minden hobbira rengeteget lehet költeni, határ a csillagos ég. Egy bringásnak nem nehéz egy-egy vásárlás alkalmával több százezer, akár több millió forintot is kiadnia, ha minőségi, megbízható bicajt szeretne és akkor még nem beszéltünk a bukósisakról, kesztyűről, ruházatról és egyéb felszerelésekről.

De ezt elmondhatjuk a horgászatról, sziklamászásról, modellezésről vagy akár a szabás-varrásról is. A varrogepguru.hu szaküzlet üzemeltetői is tisztában vannak azzal, hogy mennyi kellemetlen percet tud okozni, ha varrógépünk nem működik megfelelően, akár otthoni, akár ipari használatról legyen is szó. Nehézséget okoz tovább az is, hogy manapság már nagyon nehéz olyan műszerészt találni, aki képzett, gyorsan és pontosan, nagy szakértelemmel dolgozik.

Náluk szerencsére nincs ilyen probléma, mert a háztartási és ipari varrógépek és szabászgépek, varrodai székek és egyéb eszközök forgalmazása mellett varrógépszerelőt is tudnak ajánlani. A gond van a gépünkkel, nincs más dolgunk, mint személyesen vagy telefonon felvenni a szaküzlettel a kapcsolatot. Ezt követően egyeztetik, hogy mi a gond a berendezéssel, milyen eltérés mutatkozik a normális működéshez képest. Szükség lesz a gép márkájának és típusának megadására is.

Ha sikerült a hibát körülírni, a varrógép szerelő már könnyedén meg tudja állapítani, hogy milyen alkatrész cseréjére van szükség. Azt is megmondja, mennyi időbe telik majd, mire gépünket újra működésképesen kapjuk vissza. Nagyon ritkán fordul csak elő, hogy egy berendezés javíthatatlan, vagy nem éri már meg javítani.

Ekkor a szaküzlet munkatársai segítenek áthidaló megoldást keresni, egy olyan gép formájában, ami az elképzeléseknek megfelel és ár-érték arányban is ideális.

Egyébként nemcsak ipari és háztartási varrógépeket, de kör- és szalagkéses szabászati gépeket és vasalástechnikai eszközöket is szervizelnek, javítanak. Nagyon sok, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, tudják milyen jellegű meghibásodás, milyen módon javítható a leggyorsabban és a legköltséghatékonyabban.

Nemcsak varrógépet, tanácsot is kapunk

Ha vásárolni szeretnénk, akár hobbi- vagy háztartási, esetleg ipari célra, akkor is megkapunk minden segítséget és jótanácsot. A munkatársak az elképzeléseknek, és az anyagi lehetőségeknek megfelelően segítenek kiválasztani az ideális berendezést, melyet a szaküzletben ki is próbálhatunk.

A választék nagyon széles rengeteg megbízható márka változatos termékköréből válogathatunk. Nemcsak varrógépek, de szabászgépek, varrodai székek és egyéb felszerelések is vannak a kínálatban. A webshopban is vásárolhatunk, de meglátogathatjuk a budapesti szaküzletet is, mely hétköznapokon 7 és 15, pénteken 7 és 14 óra között tart nyitva. Egyébként a honlapon e-mail cím és telefonszám is fel van tüntetve, de egy egyszerű űrlap kitöltésével is kezdeményezhetjük a kapcsolatfelvételt.

A vásárolt termékekért az üzletben, online bankkártyával, előre utalással, vagy utánvéttel tudunk fizetni. Ha az előre utalást választjuk, akkor a terméket csak a pénz megérkezése után vehetjük át vagy adják át a kézbesítőnek. Ha futárszolgálattal kérjük megrendelésünket, akkor azt a GLS fogja nekünk kézbesíteni, címre vagy csomagpontra. A szállítási költség minimális, mindössze 1.600.- Ft, 50.000.- Ft végösszegű megrendelés felett pedig ingyenes.

varrógép szerelő

Az ipari gépek mindig összeszerelt állapotban érkeznek, ám kézbesítésükkor mindig felszámításra kerül 10.000.- Ft szállítási költség.

A termékekre érvényesíthető garancia, melynek időtartama sávosan van meghatározva, a vételár függvényében. Eszerint 1-2, vagy 3 év garancia vonatkozik a berendezésekre. Visszaküldésre is van lehetőség, sértetlen dobozban, hiánytalanul, kifogástalan állapotban a varrógépszaküzlet visszaveszi a gépeket.

Ha itt vásárlunk, nemcsak minőségi termékekhez jutunk kiváló árakon, de profi tanácsadásban és kedves kiszolgálásban is részesülünk. Én már többször vásároltam itt és még soha nem csalódtam bennük, maximum kellemesen.