Így váltottunk mi is két kerékről négy kerékre egy csapásra

A következő néhány bekezdésben elmesélem nektek annak a történetét, hogyan is érkezett meg a mi életünkbe az a csodálatos váltás, amikor is a https://www.babaverda.hu/babakocsik segítségével két kerékről négy kerékre váltottunk.

A kedvesemmel 5 éve ismerkedtünk meg egy szerencsés véletlennek köszönhetően: egy balatoni bicikli túrára mentünk mindketten ugyanazzal a nagy társasággal. Ő a srácok révén került a tekerős bandába, engem pedig a barátnőim csaltak el, annak ellenére, hogy sosem voltam igazán nagy bringás. Első látásra szerelem volt, nem kérdés. Az első naptól kezdve együtt tekertünk és végigbeszélgettük az utakat. Ő persze nagy bicós volt már előtte is, tipikus férfi…

Aztán ahogy mélyült a kapcsolatunk, úgy a továbbiakban is megmaradt a kerékpározás – ha már ennek köszönhetjük, hogy összeismerkedtünk. Rengeteget jártunk a saját környékünkön is tekerni. Ebben mondjuk sokat segített, hogy az utóbbi években nagyon sokat fejlesztettek a környékbeli kerékpáros utakon és így tényleg élvezetes és biztonságos két keréken lófrálni a környéken. Nem mondom, hogy mondjuk görkorival szívesen nekiindulnék, de olyan járgánnyal, aminek elég egy ilyen pálya fele is, tökéletes.

Persze a baráti tekerések is megmaradtak, minden évben megkerüljük a Balatont azóta is. Általában májusban összerázzuk a társaságot, hogy szervezzük meg a kirándulást, amit így nagyjából augusztusra tudunk legtöbbször beszorítani. Szeretem ezeket az alkalmakat, mert amellett, hogy sportolunk is (na jó, azért nem szakadunk meg) végre egy kis minőségi időt is tudunk együtt tölteni – ami az év többi részében sajnos nehezen jön össze, pláne az egész társasággal.

Nem véletlen az sem, hogy ahol a közös utunk kezdődött, ott érkezett el a következő lépés is a kettőnk életében, ugyanis egy ugyanilyen túra alkalmával kérte meg a kedvesem a kezemet két évvel ezelőtt. Csodás pillanat volt, ami csak a miénk volt, de utána rögtön megoszthattuk azokkal, akik a legfontosabbak mindkettőnknek. Gondolhatjátok, micsoda ünneplés volt aztán együtt… Tőlünk zengett az egész Balaton, még egy vitorlást is kibéreltünk hirtelen felindulásból. De hát istenem, egyszer van ilyen az életben – legalábbis én részemről köszönöm, de többre, másra nem vágyom.

Aztán a következő mérföldkő is egy ilyen balatoni guruláshoz köthető: ugyanis itt árultuk el a barátainknak az előző évben, hogy bizony nem sokára a két kerékről négy kerékre fogunk váltani: mert hogy érkezik a legifjabb kerekező a családba! Így hát a biciklik helyét egy időre a babakocsi és a tökéletes babakocsi megtalálása vette át. Ebben óriási segítségünkre volt az, hogy már az elején megismertettek bennünket egy zseniális weboldallal, ahol rengeteg opció közül tudtunk válogatni, ez pedig a https://www.babaverda.hu/babakocsik oldal volt.

Kezdjük is az elejéről, ahonnan nekünk is kellett. Első körben itt szembesültünk azzal, hogy mégis milyen típusú és hányféle babakocsi létezik – már persze még azelőtt, hogy milyen színű és anyagú legyen milyen kiegészítők tartozzanak hozzá. Hihetetlen mekkora a választék!

Nos tehát, léteznek multifunkciós babakocsik, ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy három az egyben módon alakítható az eszköz annak megfelelően, hogy éppen mekkora a csöppség és hogy éppen hová indul a család. Tehát amíg az apróságunk valóban falatnyi, addig tudjuk használni a mózeskosarat, amikor viszont már nagyobb lesz, akkor ezt át tudjuk váltani olyan funkcióra is, ami egy nagyobb babának is kényelmes még. Természetesen külön hordozóként is tudjuk használni az ilyen típusú babakocsik megfelelő elemét, de ezen kívül külön hordozó táska is jár hozzá.

Egy másik lehetséges opció, amivel a https://www.babaverda.hu/babakocsik oldalon folytatódik a kínálat, az nem más, mint a kétfunkciós babakocsik világa. Bár az oldalt böngészve nem minden esetben válik ennyire egyértelműen ketté, a legtöbbször annyiról van szó, hogy autóba tehető hordozó nem jár a babakocsi szetthez. Míg mondjuk egy három részes járgány esetében gyakran egy ilyen kosárka képezi a csomag harmadik elemét. Bár még nincs sok tapasztalatom ezen a téren, de azt gondolom, hogy alapvetően praktikus dolog, ha nem kell átcsomagolni a gyereket egy másik kosárba, hanem lehet csomagostul szortírozni. Neki is kisebb trauma, meg én rám sem jön rám az idegbaj, hogy éppen mit csinálok rosszul. De lehet, hogyha pár hónap múlva írnám ezt a cikket erről a témáról, már egy kicsit rutinosabb lennék és másképp fogalmaznék bizonyos kérdésekről.

Egy harmadik kategória, amivel a https://www.babaverda.hu/babakocsik oldalon ismerkedtem meg a sport babakocsi. A párommal hasonlóan pihent humorral rendelkezünk, így persze rögtön elindult az ötletelés közöttünk, hogy akkor vajon a gyerekből lesz-e sportoló, ha ebben tolom, vagy belőlem. Végül persze kiegyeztünk abban, hogy belőlem már valószínűleg nem, ő meg majd eldönti, ha odajut, de ne mondhassa el, hogy mi nem adtuk meg neki a kezdőlökést.

Ha egy hozzá nem értőnek kellene elmagyaráznom, hogy melyik is az a sport babakocsi, akkor valahogy onnan próbálkoznék meg a dologgal, hogy ebben lehet a legtöbb fagyizó 3 évessel találkozni, aki épp a nagy sétálások fáradalmait piheni ki egy ilyen kényelmes verdában homloktól talpig csoki fagyisan. Meggyőződésem, hogy többen választanák ezt a típusú babakocsit, hogyha valami hasonló arculattal kerülne ki a polcokra, nem csak így önmagában. Ez a típus egyébként abban is különbözik a többitől – ami talán a nevéből is kiderült -, hogy nem jár hozzá még 8-féle másik kosár. Egyszerűen itt ez az egy egyszerű, de nagyszerű szerkezet, amibe bele lehet tenni a gyereket (mondjuk ott még sok lehetséges verziót el tudok képzelni, hogy hogyan) és már indulhatunk is a világkörüli útra – a Városligetben.

A legveszedelmesebb választási lehetőségnek a testvérbabakocsi névre hallgató eszközök tűnnek. Világraszóló csoda egy kisbaba érkezése a családba, na de hogy egyből kettő?! Netán egyből három?! Persze, van aki azt mondja, hogyha lúd, hát legyen kövér. De azért vannak szintek, amiket én lehet, hogy már nehezen vennék. Minden esetre nagyon elegáns és praktikus megoldásokat lehet találni a kedvenc babakocsis https://www.babaverda.hu/babakocsik honlapomon, szóval ha valakinél így jönne ki a lépés, az se essen kétségbe, mert jócskán van miből válogatni.

Mi végül egy három az egyben babakocsira tettük le a voksunkat – mint afféle teljesen tudatlan, mindent is megvásároló kezdő szülők. De azt gondolom, hogy ezzel nem nyúlhattunk félre és ha esetleg évek múlva érkezne egy kistestvér, akkor is lesz egy olyan eszköz a kezünkben, ami megbízható és jól használható még akkor is. Inkább kiadok egyszer kicsit többet egy olyan termékért, ami hosszasan tartós és strapabíró marad, mintsem többször kevesebbet olyanért, ami nem megbízható – főleg ha a csöppségünkről van szó.

A https://www.babaverda.hu/babakocsik oldalon viszont tényleg csupa olyan terméket lehet találni, ami a legmagasabb minőséget képviseli a babakocsik és egyéb babás tartozékok világában, tehát hogyha épp a ti életetek is egy ilyen csodálatos – két kerékről négy kerékre való váltás – időszakában tart, akkor jó szívvel ajánlom nektek ezt az oldalt és a mindenféle babás termékeiket. Mi bevásároltunk és eddig bizony egyáltalán nem bántuk meg.

https://www.babaverda.hu/babakocsik