Egy hosszú biciklitúra után csak egy masszázs hozhat igazi felüdülést

Gyermekkorom óta biciklizem. Persze régebben csak a haverokkal tekertük körbe a környező utcákat, majd a várost, de manapság már keresem az újabb és újabb kihívásokat.
Gyakorta veszek részt hosszabb biciklitúrákon, vagy akár versenyeken, ahol hosszú távokat kell letekernünk. Egy-egy ilyen alkalom után jól esik, hogyha fel tudom magam tölteni és el tudom lazítani a megterhelt izmokat.

A legjobb módszer, amit erre használok, az a masszázs. Egy jó testmasszázs segíti az izmok ellazulását, serketni a vér- és nyirokkeringést, továbbá relaxáló hatása miatt nem csak a testet, hanem a lelket is feltölti.
Évek óta bevált technika ez nálam, úgyhogy nem szívesen változtatnék rajta. Éppen emiatt kerültem bajba, amikor bezárt a masszázsszalon, ahová eddig jártam. Aki járt már hasonló cipőben az tudja, mekkora feladat egy bevált masszőr után hasonlóan ügyes kezűt találni, főleg olyat, aki elérhető áron is dolgozik.

meleg olajos testmasszázs árak

Nem volt választásom, elkezdtem hát masszőr után kutatni. Az értékelések, vélemények mellett a meleg olajos testmasszázs árai is fontos szempontként szerepeltek a kritérium listámon.
Hosszas keresgélés és válogatás után a Karma Thai Masszázs szalon ragadta meg a figyelmem. Már az is jó benyomást keltett, amikor láttam, hogy mennyi jó értékelésük van a keresőben és közösségi médiában. A nagyközönség véleménye soha sem hazudik.
A weboldalukra rátérve kellemes csalódásban volt részem. Annak ellenére, hogy az internet világában élünk, sok szalonnak még mindig nincs online elérhető referenciája, vagy bármi olyan felülete, ahol biztos információkat lehetne találni róla. A Karma Thai Masszázs szalonnak azonban van, mégpedig kifejezetten szemet gyönyörködtető, informatív és könnyen kezelhető felület fogadja az online látogatókat.

A különböző masszázstípusokról részletes leírást találunk, szóval, ha valaki először adja a fejét ilyesfajta kikapcsolódásra, akkor is tökéletesen el tud itt igazodni.
Én természetesen az általam kedvelt fajtájú testmasszázsra koncentráltam. Bár ismertem már a jótékony hatásait, jól jött, hogy összeszedetten láthattam mindezt, rendszerezettebbé tette a tudásom, és még inkább elköteleződtem emellett a relaxációs forma mellett.

Amikor az oldalon eljutottam az árakig, megdöbbentem. Az igényességből, magas színvonalból fakadóan sokkal drágább szolgáltatásra számítottam, de itt aztán tényleg kedvezőek a meleg olajos testmasszázs árak!
Az alap árak is az általam elképzelt szint alatt vannak, de az, hogy még kedvezményt is kapunk bizonyos esetekben, még elképesztőbb volt számomra. Ezen a ponton döntöttem el, hogy itt akarom végeztetni a következő masszázsom.

Az időpontfoglalás egyszerűbb, mint gondoltam. Ez is megtehető interneten, ha nincs kedvünk vagy lehetőségünk tárcsázni. Rendkívül tetszik, hogy a tradícionális thai masszázselemek és környezet megtartása mellett figyelnek arra, hogy tartsák a tempót a XXI. század rohanó tempójával.

Az időpont foglalása nagyon könnyen ment. Egyértelmű lépések követik egymást, és ami kifejezetten egyedi, hogy masszőrt is lehet választani. Nem a véletlen műve, hogy ki fog kezelésbe venni, hanem az általunk választott személy fog minket várni az adott időpontban. Ez különösen a visszatérő vendégek számára lehet hasznos, akik ugyanúgy ragaszkodnak a bevált szakemberhez, mint én.

Így, hogy már túl vagyok az első látogatáson, kijelenthetem, hogy nem ért csalódás. Bár eleinte frusztrált, hogy új szalon után kell néznem, semmi sem történik véletlenül: itt ezerszer jobb szolgáltatásban volt részem, mint az előző helyen bármikor. Csak hab a tortán, hogy ehhez nem kellett egy forinttal se többet fizetnem!
Bátran ajánlom őket mindenkinek, akik szeretnének egy kis feltöltődést. Megsúgom, nem csak biciklistáknak való az ilyen kikapcsolódás!