Kiváló fotózási lehetőség a kerékpáros barátnőm számára

Imádok kerékpározni. Bár az utóbbi években inkább áttértem a gördeszkára. Ettől függetlenül az előbbihez mindig lesz egy csomó szép emlékem, amiket senki nem vehet el tőlem. Középiskolában nem voltam túlzottan szociális és a nyaraimat főleg a nagymamáméknál töltöttem a Balatonon. Annyi mindent nem lehetett itt csinálni, én azonban nagyon élveztem ezt a helyet. Ehhez pedig nagyban hozzájárult az, hogy volt egy bringám.

Ezzel pedig nagy távokat tettem meg. Nem kellett az iskola és a munka miatt aggódni még. A legkedvesebb emlékeim azonban egyértelműen azok, mikor apámmal mentünk a Balaton körül. Vele aztán tényleg voltak 50 kilométeres távok, viszont soha nem érződött annyira megerőltetőnek. Jó volt időt tölteni vele és máig van egy csomó képünk is az útról. Remélem, hogy egyszer még el tudok menni vele egy ilyen biciklis túrára.

Most azonban a fő dolog, amivel foglalkoznom kellett, az a barátnőm születésnapi ajándéka volt. Nem szerettem volna valami elcsépelt dolgot ajándékozni és eszembe jutott, hogy mindig is érdekelte a glamour fotózás. Felmentem az internetre és a glamour foto studio kulcsszavakra az első helyen Szoboszlai Kriszti oldalát adta ki. Mivel más tapasztalatom nem volt ebben a témában, ezért muszáj volt a helyezésre hagyatkoznom. Nem bántam meg azonban, hogy ezt az oldalt választottam.

Elég csak ránézni egy oldalra és már rögtön tudhatjuk, hogy az adott cég mennyire figyel oda a vásárlóira. Ez pedig többszörösen igaz, ha egy olyan művészről van szó, mint Szoboszlai Kriszti. Az oldal szép és igényes, nekem azonban a leginkább az tetszett, hogy pontosan tudta hol vannak a határok. Tehát semmiből nem volt túl sok. Így pedig könnyedén lehetett a különböző menüpontok között navigálni. Ennek köszönhetően pár kattintás volt a glamour foto studio részleg elérése.

Óriási segítség volt számomra az, hogy egy kicsit tudtam olvasni arról, hogy miket érdemes tudni a glamour fotózás kapcsán. Őszintén, korábban ezt csak a barátnőmtől hallottam és nem igazán volt meg, hogy ez az aktfotózással kapcsolatos. Szerencsére azonban Szoboszlai Kriszi erről is tájékoztatott. Illetve arról is, hogy miért is olyan különleges dolog az aktfotózás.

glamour foto studio

Az aktfotózás nem a meztelenségről szól, hanem arról, hogy egy olyan oldalunkat mutatja meg, amivel általában nincsenek tisztában a körülöttünk lévő emberek. Egy jó glamour foto studio pedig meg tudja fogni ezt a sejtelmes részünket. Az ember számára egyébként nagy önbizalmat is hozhat egy ilyen fotózás, hiszen sokkal magabiztosabb lesz így a testével.

Ez az egész ötlet fantasztikusan hangzott számomra. Mindig is támogattam a barátnőmet az összes olyan dologban, ami boldoggá teszi. Már csak annyit akartam megnézni, hogy korábban milyen képek készültek a glamour foto studio keretein belül. Természetesen ezek a képek is nagyszerűek voltak és tényleg látszott rajtuk a művészi szándék. Olyan képek voltak ezek, amiket mi nem tudnánk készíteni, mivel tudni kell bizonyos dolgokat a fotózásról hozzájuk.

Titokban felvettem Szoboszlai Krisztivel a kapcsolatot és szerencsére még a születésnap előtt kaptunk egy időpontot. Mikor elmondtam a barátnőmnek, hogy milyen ajándékkal készültem neki, teljesen le volt döbbenve. Nagyon örült, hogy ennyire figyelmes voltam és miután lement a fotózás azt mondta, hogy elképesztően felszabadító volt. Szoboszlai Kriszti végig segített neki és egy pillanatig nem érezte magát kínosan. Ez pedig egy nagyszerű művészről tesz bizonyságot.