A biciklitúrákra mindig autóval megyek, ehhez pedig a legjobb gumiabroncs kell!

Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de én szeretek autóval felvezetni a túrám kezdőpontjára. Ilyenkor a kocsi számomra egyfajta védelmet ad arra az esetre, ha netalán tán egy nagyobb vihar jönne. Mindig „kör” alakú túrákon veszek részt, így az autóhoz is érkezek vissza. A nyári kirándulások elengedhetetlen kelléke viszont a nyári gumiabroncs, mivel a felhőtlen, zökkenőmentes kiruccanásokat szeretem.

A kocsim kerekei a legjobbat érdemlik, így nem is volt kérdés, hogy a gumidiszkont.hu oldalról rendeljem-e meg a gumiabroncsokat. Szerencsére az oldalon vannak téli és nyári gumik is, így nem kell messzire mennem akkor sem, ha egy téli túrára szeretnék menni az autómmal. A motorozás szerelmeseinek sem kell más oldalt találniuk, hiszen 30 ezer gumiabroncs található személyautóra, kisteherautóra, motorra és terepjáróra összesen.

gumiabroncs

Az árak és a minőség magukért beszélnek. 19 éves szakértelemmel javít és értékesít autógumikat ez a cég, így hozzáértésük megkérdőjelezhetetlen. Jelenleg kedvező nyári gumi akciós árakkal várják a vevőket, akiknek a gumiabroncs akár egy napos határidővel is kiszállításra kerülhet.

Az oldalon komoly szűrőket állíthatunk be, ezekkel is nagyon sok időt spórolva a választások során, hiszen legtöbben úgy készülünk gumiabroncs vásárlásra, hogy tudjuk, mit szeretnénk. Velem sem volt ez másként. Azonnal tudtam, hogy milyen márkától milyen abroncsot keresek, így az elsők között volt az a találat, amiért jöttem.

A megrendelés rendkívül zökkenőmentes volt, hiszen azt is beállíthattam, hogy csak abban az esetben dobja fel a kereső a találatot, ha a 10 percenként frissülő raktárkészleten több van, mint négy darab. Erre azért volt szükség, hogy ne éljem bele magamat feleslegesen a jó ajánlatba, aztán pedig szembesülni vele, hogy csak 2-3 darab van a kiszemelt gumiból.

Az adatok megadása után kiválaszthattam, hogy utánvéttel vagy kártyával szeretnék fizetni. Ez szintén pozitívumot jelent számomra, hiszen nem szeretem megadni az interneten a bankkártya adataimat. A visszaigazoló e-mailt a rendelésem részleteivel szinte azonnal megkaptam, és mivel nem karácsonyi csúcs-szezonban rendeltem, már másnap nálam voltak az abroncsok.

Összességében nagyon pozitívan értékelem a gumidiszkont.hu oldalt, máskor is innen fogom megrendelni autóm kerekeire a nyári és téli gumikat egyaránt. A csalódástól sem félek, mert teljes körű minőséget garantálnak pénzvisszafizetéssel.

Igaz, hogy még messze a nyár, de a hihetetlen akciókat most ajánlották fel. Négy gumiabroncs vásárlásával csaknem 200 ezret spórolhattam az oldalnak köszönhetően. Így szerencsére lesz majd lehetőségem kicsit felturbóztatni a kerékpáromat a nyári kirándulásokra.