A kerékpártúra után jó érzés a hűvös lakásba hazatérni

Az idei nyáron a családdal úgy határoztunk, hogy a járványhelyzetre és a szűkös anyagi keretünkre való tekintettel a nyaralás szóba sem jöhet. Éppen ezért örültem annyira, amikor az egyik legjobb barátom azt javasolta, hogy néhány ismerősünkkel együtt tekerjük körbe a Velencei-tavat kikapcsolódásképpen.

Ez a vállalkozás igen nagy feladatnak bizonyult a kánikulában. Az út végére már patakokban folyt rólam az izzadság, úgyhogy amikor a házunk ajtaján belépve kellemesen hűvös levegő fogadott, mérhetetlen hálát éreztem a klimaglobal.eu csapata iránt.

Néhány hónappal korábban határoztuk el, hogy beruházunk egy klímaberendezésre az otthonunkban, ebben pedig elengedhetetlenül nagy segítséget nyújtott számunkra a Klíma Global.

A klimaglobal.eu egy klímákkal és hőszivattyúkkal foglalkozó cég, akik hatalmas szaktudással bírnak ezeken a területeken. A weboldalukra kattintva bőséges tájékoztatásban lehet részünk, ha elolvassuk a klímákról és hőszivattyúkról írt részletes útmutatásukat.

Aki hozzám hasonlóan semmiféle alaptudással nem rendelkezik a klímákkal kapcsolatban, az a klimaglobal.eu ismertetőjéből megtudhatja többek között, hogy milyen részei vannak egy ilyen berendezésnek, hogy mennyit kell költeni a beszerelésére és fenntartására, vagy éppen hogy milyen elv alapján működik egy klíma.

Amikor eldöntöttük, hogy beruházunk egy klímára, első dolgunk volt a Klíma Global oldalán tanulmányozni azokat a szempontokat, amelyeket figyelembe kell venni a készülék típusának kiválasztásakor. A klimaglobal.eu ismertetőjéből tudtam meg, hogy tisztában kell lenni a hűteni kívánt légterek számával, a tervezett klímaberendezések mennyiségével, az ingatlan alapterületével és annak a rendszer kiépítésére való alkalmasságával. El kell döntenünk továbbá, hogy mennyi pénzt szánunk erre a befektetésre, illetve hogy hűtésre, fűtésre vagy mindkettőre szeretnénk használni a klímánkat.

Miután ezeket a szempontokat számba vettük, még koránt sincs vége a döntési folyamatnak, ugyanis a klimaglobal.eu számos klímatípusról számol be, amelyek közül ki kell választanunk a megfelelőt. Ehhez természetesen profi segítséget és tanácsokat kapunk a cég munkatársaitól.

A klimaglobal.eu információi alapján alapvetően két klímatípust különböztetünk meg: mono és multi klímákat. Van azonban egy másfajta csoportosítás is, amely szerint léteznek oldalfali, mennyezeti, parapet, légcsatornázható, valamint mobil klímák is. Nekünk a Klíma Global szakértői egy oldalfali klímát javasoltak, ugyanis a házunk felépítésének és egyéb körülmények okán ez tűnt a legjobb választásnak.

Kicsit aggódtunk a klíma kiszállítása és beszerelése miatt, azonban minden félelmünk hamar köddé szállt a klimaglobal.eu szolgáltatásainak és profizmusának köszönhetően. Mivel ez a cég az ország teljes területén vállal kiszállítást, ezzel nekünk nem kellett bajlódnunk, a beszerelés tekintetében pedig igen szerencsések voltunk, ugyanis Komárom-Esztergom megyében, ahol mi is élünk, a Klíma Global vállal beszerelést is.

Az ország más területein élőknek sincs azonban okuk aggodalomra. Ahogy Komárom-Esztergom, úgy Győr-Moson-Sopron megyében is vállal beszerelést a klimaglobal.eu csapata. A többi megyében pedig segítséget nyújtanak megbízható szerelő keresésében, aki majd elvégzi a feladatot, így nekünk ezzel is alig kell foglalkoznunk.

Én egy pillanatra sem bántam meg, hogy a Klíma Globalt választottam, sőt, mindenkinek csak javasolni tudom, hogy tőlük vásároljon klímaberendezést, ugyanis széles körű kínálattal és hatalmas szakértelemmel rendelkeznek. A nyári kánikulában nincs is nagyobb ajándék, mint egy hűvös szoba, ennek elérésében pedig bizton számíthatunk a klimaglobal.eu-ra!