Nem kellett volna abbahagynom a biciklizést…

Hol vannak már azok az idők, amikor a biciklizés volt a kedvenc kikapcsolódásom…

És a kedvenc sportom is egyben, egyébként. Kár is volt abbahagyni. Talán, ha nem teszem, ma nem lennének olyan súlyos gerincbántalmaim, amikkel a gyógytorna árak után kellett a minap is kutakodnom.

De szerencsére nem hagyott el az őrangyalom, és elhozta nekem a Therapy4U-t! Ez már távol áll a hagyományos sportolástól, de nagyon is szükségem van rá, hogy egy gerincterápiás központban segítsenek rendbe jönni, mert a kezdeti porckorong problémám keserves öregkort vetít állítólag előre. Ez utóbbit már a helyszínen, a foglalkozások alatt is megerősítették, de az orvosom tájékoztatott először, részletesen arról, hogy mi a bajom.

Persze, a Therapy4U-nál már nem voltak ilyen ridegek és sokkal figyelmesebben csináltak mindent. Az irányomba folytatott kommunikációt is például. Ami elengedhetetlenül fontos része nem mellesleg az egésznek. Nem ez a lényege, de attól még fontos! A Therapy4U-nál nagyon is egyénre szabottan foglalkoznak mindenkivel. A back 2 balance koncepciójuk lényege, hogy visszaadja a hétköznapokban való testi egyensúlyunkat a probléma feltárásával, majd azt követően azzal, hogy a fájdalmat megszüntetjük a kezelések során, és aztán újra terhelhetőbbé és egyre terhelhetőbbé tesszük a testünket. Amely máskülönben már egyre nehezebben viselte (volna) a megpróbáltatásokat.

Szerencsére, a gyógytorna árak azért nem olyan vészesek a Therapy4U-nál, dacára annak, hogy a fél város őket dicséri. Pedig közismert, hogy óriási szakmai tapasztalattal rendelkeznek és azt gondolná az ember, hogy ezt aztán meg kell nagyon fizetni. De, az áraik tényleg reálisak, efelől nyugodjunk csak meg.

A szakmai tapasztalat kapcsán ők maguk a weboldalon három évtizedről beszélnek, de legalább ennyire fontos, hogy minden új terápiával vagy ilyesmivel kapcsolatban mindig naprakészek. Ha van valami új, nemrégiben kitalált módszer, ami működik is – értsd: még jobban működik, mint az előzőek – azt ők itt ismerni fogják és fordulhatunk hozzájuk a még sikeresebb gyógyulás reményében.

Egy másik fontos statisztika a számok világán belül maradva, hogy hozzájuk a páciensek 80%-a ajánlás útján érkezeik. Ez egy újabb bizonyíték, hogy tényleg hasít a hírük. Azt írják, sosem volt ez a céljuk, de annyian akarnak bekerülni hozzájuk, hogy kifelé egy zárt körű klubnak tűnnek már, ahová egymást ajánlják be az ismerősök. De ne csüggedjünk! Ha érdekel, amit ajánlanak, simán csak keressük őket valamelyik megadott elérhetőségükön.

Amennyiben túlzónak hatna, amiket írok róluk, még szintén a weboldalukon maradva meghallgathatunk számos videós beszámolót, amiben valódi páciensek beszélnek arról, hogy mit értek el a Therapy4U-val együttműködve. Főként gerincbántalmakkal és sportsérülésekből származó dolgokkal fordulnak hozzájuk ezek a páciensek. Minden ilyen beszámoló nagyon fontos! Én is ezért írom a soraimat…

Mindenkinek, mindenek felett javasolnám a sportos, egészséges életmódot, de ha ez a hajó már valamiért elment, akkor sem szabad feladni! Meg kell találni a lelkesedést, mert elhagyni magunkat nem szabad, és azért jó, hogy a Therapy4U-nak ilyen híre van, mert így tényleg sokan kerekednek fel talán, hogy hozzájuk forduljanak. Nekem nagyon sokat változott jó irányba az életem velük!

Segít még ebben a motiváció-megtalálásban, hogy az ő weboldalukon van a gyógytorna árak és egyéb információk mellett egy Blog rovat is! Itt rengeteg hasznos infót kapunk a módszereikről, és mondjuk a porckorongsérvről is. Ez hasznos, mert gyakorlati dolgok által is megvilágítják, hogy mik a teendőink, de én azt vettem észre, hogy az önfeladás állapota rögvest megszűnik, amikor sokkterápiaszerűen szembesülünk azzal, hogy ha nem teszünk semmit a dolgok rosszabbak és csak még rosszabbak lesznek idővel!

Hát tegyünk, elsősorban magunkért! Keressük fel gerincbántalmainkkal a Therapy4U szakembereit.