Így lett tökéletes a mi esküvőnk

A párommal egy országos biciklitúrán ismerkedtünk meg. Olyan abszolút mesebeli volt az egész, csak az volt benne a poén, hogy én játszottam a megmentő szőke herceget, Dani pedig a bajbajutott királykisasszonyt. Egy combosabb dombnál lesett a lánca és még a kereke is kipukkadt, és én voltam az egyetlen, aki megállt neki segíteni. Szóval így ismertük meg egymást, ennek pedig már 4 éve, azóta is imádom ezzel a sztorival cukkolni, de a lényeg, hogy most volt nemrég az esküvőnk, tehát végül is minden jól sült el.

Mivel hiszek a tündérmesékben így az esküvőmet is már rég megálmodtam és szerettem volna, ha tökéletes lenne. Arra gondoltam, hogy felállítok egy kis fotósarkot, ahol egy kiállított kamerával lehet majd képeket készíteni a vendégeknek, amit utána beragaszthatnak az emlékkönyvbe. El is kezdtem esküvői fotósarok kellékek után keresgélni a neten, amikor rátaláltam a selfigep.hu-ra. Hoppá, azonnal felcsillant a szemem, hiszen ők egy az egyben megtestesítik az ötletem, vagyis a fotósarkot, géppel, kellékekkel, meg mindennel együtt.

A selfigep.hu-nál lehetőség van bérlésre, az általuk használt kamera pedig csúcs szuper minőségű képeket készít. Tükörreflexes kamera van benne, meg stúdió minőségű vaku, így a sötétben és szép, éles képek tudnak születni. Ami pedig feltette az I-re a pontot, hogy ott rögtön helyben ki is nyomtatják a képet. Na, mondom, ez nekem kell, kerüljön bármennyibe, nekem kell, mert hatalmas mennyiségű képet is lehet vele készíteni, és ugyanekkora mennyiségűt nyomtatni is. Végül 6 órára béreltük ki a gépet, ami mindössze 99 ezer forintba került. Ehhez jár ez sima fehér fotófal is, meg természetesen a vicces kellékek is benne voltak, de én úgy voltam vele, hogy nem elégszem meg a fehér fallal, ezért körülnéztem még a választható fotófalak között. Nagyon szépek voltak, alig tudtam választani, de végül egy csodaszép rózsásat választottam, és nagyon nagy mákom volt, mert még pont nem volt lefoglalva sem. Ugyanis tudni kell, hogy ezekből a fotófalakból csak 1-1 darab van, szóval ha valaki már lefoglalta azt a fotófalat, amit kinéztünk, akkor már csak a meglévők közül választhatunk.

A fotófalak egyébként 240 x 240 centiméteresek, és egységesen mindegyik 15 ezer forint. Különböző témájúak így szerintem eléggé széles skálát le lehet velük fedni. 10 perc alatt fel lehet őket állítani, és azt nem is mondtam, de a bérlés egész ideje alatt, ott van a helyszínen a sefigep.hu egyik munkatársa, aki minden segít, segít a gép használatában és a fotósarok felállításában, így ha esetleg a rendezvény alatt át akarjuk teleportálni az egészet, akkor annak sincs akadálya. Mindössze arra kell figyelni, hogy ennek az egész kis építmények biztosítani kell egy 3 x 3 méteres területet, mert így fér csak el kényelmesen, illetve ha szabadtéri a rendezvény akkor az áramforrás és a fedett területet is biztosítani kell.

Ha neked is felkeltette a figyelmed, vagy már tudod is, hogy milyen rendezvényre szeretnéd a selfigépet megrendelni, akkor nagyon egyszerűen tudod megrendelni, csak ki kell tölteni az ajánlatkérő űrlapot az oldalon, megadsz pár adatot meg részletet és utána pofon egyszerű az egész.

Nálunk tökéletes kis része volt az esküvőnek, mindenki lelkesen fotózkodott és mivel a képeket rögtön kis is nyomtatták, igazán különleges lett az esküvői vendégkönyvünk is.

Örülök, hogy végül az esküvői fotósarok kellékek beszerzése helyett a selfigep.hu-t választottam!