Ha csúsznak a kanyarok a velodromban…

Ha még sohasem jártál velodromban, feltétlenül menj el egy közelibe. Lehetőleg fedettbe. Akár a miénkbe is eljöhetsz. Fantasztikus vizuális élmény. Időnként vannak nyílt napjaink, ilyenkor akár bringára is pattanhatsz és kipróbálhatod.

A velodromban a kerékpárosok egyik legnagyobb ellensége a poros pályaszakasz. Az ilyen részeken szinte borítékolható a kicsúszás. A mi termünket nagyon dicsérik a versenyzők. Ennek a magyarázata az, hogy rendkívül odafigyelünk a pálya tisztaságára.

A legmodernebb takarítógépeket béreljük a Greenway Magyarország Kft.-től. Az alábbi linken pontosan az a két géptípus szerepel, amelyet mi is használunk: https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/vizszivo.

Az egyik a TASKI vacumat 22 T modell, a másik pedig TASKI vacumat 44 T modell. Mindkettő kiváló száraz/nedves porszívó és vízszívó. Nagyon modern és strapabíró gépek, hatalmas szívóerővel és ehhez képest kifejezetten csendesek.

A gépeket nem kellett megvásárolnunk, hanem béreljük azokat. Ez egy nagyon rugalmas konstrukció, mind pénzügyi, mind pedig műszaki szempontból. Induló költségeink nem voltak, ez roppant fontos, hiszen a kerékpáros sport – ellentétben más, népszerűbb sportokkal – nem arról híres, hogy dúskálunk a szponzor szerződésekben. Szóval semmilyen kezdeti költségünk nem volt. Megérkeztek a gépek a Greenway-től, a kiszállítás is díjmentes volt. Az átadás-átvétel során egy részletes oktatást kaptunk ill. segítettek a teljes takarítási technológiánk megalkotásában.

A gépeket rendszeresen karbantartják. Amennyiben mégis meghibásodik valamelyik, akkor 12-24 órán belül a helyszínen végzik a javítást. Ha a masina a helyszínen nem javítható, akkor ingyenes cseregépet biztosítanak. Az elmúlt 2 évben géphiba miatt egyszer sem kellett a pályatakarítás tervezett ütemezésén változtatni. Ez nálunk nagyon fontos, mert ha csúszik a takarítás, akkor csúszik az edzés. Sőt, rosszabb esetben a verseny is csúszhat.

Pénzügyileg nagyon jól tervezhetőek a költségeink. A havi bérleti díj fix. További járulékos költségek pedig gyakorlatilag nem léteznek: az alkatrészek, kopó alkatrészek és a szerviz díjai is benne van a bérleti díjban.

Minap megkeresett bennünket egy másik pálya azzal kapcsolatban, hogy mi hogyan oldjuk meg ilyen zökkenőmentesen a takarítást. Természetesen a részükre is a Greenway Magyarország Kft. weboldalának az alábbi linkjét küldtem át: https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/vizszivo.