Két szenvedélyem van: a biciklizés és a cipők

Két szenvedélyem van: a biciklizés és a cipők! Tudom, furcsa kombináció, de a kettő nem zárja ki egymást. Sok-sok éve kezdtem el versenyszerűen kerékpározni, ezután jött a triatlon, a gyermekeim születését követően megmaradtam a hobbi szintű biciklizésnél. A sportoláshoz a legjobb fajta technikai felszerelésre, ruhára és cipőre van szükség. A versenyzéshez mindig a legújabb, legfrissebb cipőket vettem meg, és ennek meg is lett az eredménye.

A mindennapokban is próbálom ezt a rendezőelvet követni: ha kiváló cipőt hordok, akkor magam is kiváló leszek. Ez egy kicsit beképzelten hangzik, de tény, ami tény: a márkás lábbelikben az ember többnek, jobbnak tűnik másoknál. Ezért van az, hogy a cipomarket.hu-n szerzem be a szezonális cipőimet. Ez a webshop a márkás lábbelikre specializálódik, kínálatában megtalálhatóak a legutóbbi kollekciók darabjai. Olyan márkákat forgalmaznak, mint Adidas, Batz, Benetton, Bugatti, Comfort Papucs, Gios Eppo, Heavy Tools, Helly Hansen, Imac, Inuovo, Ipanema, Jana, Marco Tozzi, Marilla, Mayo Chix, Nike, Pikolinos, Rider, Rieker, SherlockSoon, S.Oliver, Tamaris, Walkin The City.

Már 2 éve csak innen rendelem a szezonális cipőimet, sőt még a gyerekeknek és a férjemnek is szerzek be a cipomarket.hu-ról darabokat, ugyanis nem csak női cipőket árulnak, hanem az egész család számára elérhetőek a márkásabb darabok. Legutóbbi vásárlásom során a női bokacsizmákat vettem górcső alá. Nagyon válogatós vagyok e téren, mivel legtöbbször a nadrágjaimhoz bokacsizmát hordok, így ősztől egészen a tavasz végéig hordom ezeket a csizmákat: cipomarket.hu/noi/bokacsizma

Szeretem az elegáns darabokat, de a túlságosan magas sarok nem nekem való, féltem a bokámat, mert a kerékpáros versenyzés alatt többször megsérültem, így inkább lapos talpú vagy enyhén magasított sarkú bokacsizmákat keresek. Szerencsére a webáruház rendesen el van látva ilyen darabokkal, ha mégsem találnám meg első ránézésre, amit keresek, az összetett keresési funkció segítségével megadhatom, hogy mekkora sarkú cipőt keresek. Én általában a 0-5 cm kategóriát szoktam preferálni. Amikor ezt a keresést beállítottam, „csak” 252 db bokacsizmára szűkítettem a találatokat 😀 Mivel 40-es lábam van, így elég sok cipőt kizárok, már csak 90 féle maradt, de abból simán meg tudtam találni a legszebbet. Kicsit vacilláltam is, melyik legyen, végül egy fekete, lapos talpú S.Oliver bokacsizma mellett döntöttem. Az S.Oliver bokacsizmák bőr felsőrésszel, textil belsővel, szintetikus talppal készülnek, Soft Foam memóriahabos talpbetét jár hozzájuk, sok méretben és színben elérhetőek a cipomarket.hu/noi/bokacsizma oldalon.

Az általam kiválasztott bokacsizma éppen akciós áron volt megvásárolható, -30%-os kedvezménnyel 27.990 Ft helyett csak 19.593 Ft-ért. A termék adatlapján azt is láttam, hogy nem csak fekete, hanem barna színben is elérhető ugyanez a modell, így azt is megnéztem, és végül a barna mellett döntöttem, mert annak a színe jobban illik az én ruhatáramhoz, emellett az ára is kedvezőbb volt, csak 18.194 Ft.

Rendelés után már csak a futárszolgálatot kellett várnom, akik 2 napon belül kézbesítették a csomagot, benne az idei évad legszebb bokacsizmáját. Felvettem és tökéletesen illett a lábamra, a mérettáblázatban jól szerepelnek a méretek, eddig bármikor vásároltam online cipőt, mindig sikerült eltalálnom a megfelelő méretet, köszönhetően a jól megszerkesztett, minden márkára kiterjedő mérettáblázatnak!