Ez jobb, mint a biciklizés: eltűntek a szem alatti karikáim

Gyerekként nem szerettem biciklizni. Mindig féltem, hogy el fogok esni, felhorzsolom a térdem, vagy nagyon beütöm magam. Sosem értettem – és azóta sem -, hogy miért tartottam ettől ennyire. De felnőtt koromra az egyik kedvenc sportom és szabadidős tevékenységem lett. Ahogy eljön a jó idő, én azonnal nyeregbe pattanok. Az “öregedés” nálam nem csak ezt hozta, hanem bizony a szem alatti sötét karikák is megjelentek. Már rengeteg mindent kipróbáltam, főleg házi praktikákat, de egyik sem hozta a kívánt eredményt.

Elkezdtem hát olvasgatni a témában, és találtam is egy cikket, a szem alatti sötét karikákról, és annak okairól, az instantense.hu oldalán. A cikk szerint, az egyik legnyomósabb ok erre a genetika, hát persze. De egyéb tényezők is befolyásolják, ilyen például az alváshiány, a túl sok számítógépezés, de akár a dehidratáltság is. Nálam valóban a genetika miatt van sajnos, legalábbis valószínűleg. Ez ellen nincs mit tenni.

Legalábbis ezt hittem, mert itt ajánlanak is rá egy terméket: az InstanTense Plus nevezetű szérumot. Hamar kiderült számomra, hogy ez nem egy hagyományos krém: egyrészt, azonnali hatással bír, tehát már pár percen belül képes javítani a szem alatti sötét karikák állapotán, mindemellett pedig ugyanez elmondható a szemkörnyéki szarkalábakról is. Másrészt pedig, hosszútávon is eredményes: meg lehet nézni a honlapon is, hogy független vizsgálattal igazolták, hogy a rendszeres használattal a szarkalábak mélysége csökken. Tudom, sok másik krém is ezt ígéri, de erről van egy cikk az oldalon.

Miután láttam a videós bizonyítékot az azonnali hatásról, így egyből meg is rendeltem a szérumot, amit már másnap ki is szállítottak nekem.