Kerékpárt még nem, de sok egyebet már megvehetsz egy babának

Az nem történhet meg, hogy én még valaha biciklire ülök – gondoltam a balesetem után nagyon sokáig, aztán rájöttem, hogy nem élhetek félelemben egész életemben. A kerékpározás számomra mindig a flow érzését és a heti mozgásadagom egy jelentős részét is jelentette, így szinte azt tapasztalhattam meg a testi-lelki felépülés során, hogy fojtogató a szeretett hobbim nélküli létezés. Fejben több idő volt rendbe tenni a dolgokat, mint fizikailag – ez nem tudom, hogy rossz-e, vagy jó, mindenesetre újra nyeregbe pattantam. Eleinte nem volt könnyű – ugyan a kerékpározást tényleg nem lehet elfelejteni, az izmaim mégsem a megszokott módon reagáltak, és ez idő volt, mire megemésztettem. Közben persze fokozatosan vissza is rázódtam. Mivel nagy kerékpáros család vagyunk, jól esett, hogy valaki mindig ott volt velem, és tudtam, hogy ez az én utam.

Ez a nagy család pedig hamarosan bővül, ugyanis a húgoméknál érkezik az újabb baba a családba – nekünk pedig itt a lehetőség, hogy lehetőleg minél több hasznos és szép holmival elhalmozzuk a kicsilányt. Nem tudom, a matchstick monkey nektek mond-e valamit például, de szerintem ez egy zseniális találmány. A matchstick monkey rágóka egy, a fogzást segítő eszköz, ami modern designnal, magas esztétikummal kerül a boltok polcaira. A mókás majomka ráadásul a szivárvány minden árnyalatában – és még annál is több verzióban – kapható, így bőven van miből válogatni. A matchstick monkey a szülők és a kicsik által is igen nagy népszerűségek örvend, ráadásul a rágómaki remekül kiegészíthető a többi majmos eszközzel, ami az imaginebaby.hu oldalról mind beszerezhető. Plusz előny, hogy nagyon hamar megérkezik a rendelés, így a stressz és a rohangálás maximálisan elkerülhető azok számára, akik ebből a webshopból szerzik be a meglepetéseket. Külön nyári kollekcióból is válogathat az ember, amit az utolsó menüpontban találhatunk meg, itt mindenféle strandolással, szabadidős tevékenységgel kapcsolatos terméket fedezhetünk fel. A kulacsok és a napszemüvegek a személyes kedvenceim, szerintem extra cukik! Splash pad-del is szemezek már egy jó ideje – megszólalt a gyermeki énem, bánom, hogy nekem nem volt anno…

Akár a matchstick monkey, akár egy aranyos takaró vagy más hasznos babaholmi mellett döntenél, az imaginebaby.hu kiváló segítség abban, ha valamit gyorsan és kényelmesen szeretnél beszerezni. A webshop használata nagyon egyszerű – ígérem, még a lelkes nagyszülők számára is könnyű lesz az oldalon való navigálás, ár-érték arányban pedig kiváló termékeket találhatunk náluk. Ha valaki nem szeretne olcsó, vacak és sablonos ajándékokat adni egy újszülöttnek vagy kisgyereknek, akkor keresve sem találhatna jobbat az imaginebaby.hu webáruháznál! Szerintem ne késlekedj, és csapj le már most a legjobb ajánlataikra!