Kerékpározáshoz ne felejtsük otthon a bugyipelenkát se

Hosszú évek óta kerékpározok. Emlékszem rá, hogy talán 5-6 éves lehettem, amikor a lakótelepen megtanítottak minket bicajozni még azokon az 1000 éves bicikliken. Nagyon vicces volt. Aztán a kerékpár szeretete mind a mai napig megmaradt. Szabadidőmben igyekszem sokat tekerni, sőt gyakran a munkába is biciklivel megyek. Tudom sokan nyavalyognak, hogy nyáron azért nem használják munkába, mert megizzadnak és úgy nem lehet bemenni az irodába. Télen meg azért nem használják, mert hideg van. Nekem egyik sem jelent gondot, nem vagyok annyira izzadós típus, illetve télen szerintem fel lehet öltözni.

A párommal is nagyon szerettünk és szeretünk biciklizni. Persze a gyermekünk születésével sok minden megváltozott, de a nyári tekerésekről nem mondtunk le. Most is ugyanúgy megyünk, mint korábban és visszük a gyermekünket is.

Idén történt, hogy körbe akartuk tekerni a Velencei tavat barátokkal. Időben megterveztünk mindent, megvettük a szükséges dolgokat, élelmiszert stb, de valamit elfelejtettünk és az utolsó pillanatra maradt, a bugyipelenkát. Emlékeztem rá, hogy pont előtte az egyik barátnőm átküldött egy üzletet ahonnan nemrég vásárolt és nagyon meg volt elégedve. Visszakerestem és a következő volt az üzenet: Bugyipelenka |LORD Shop.

Megnéztem hát gyorsan az oldalt. Az egyből feltűnt, hogy rengeteg féle pelenkájuk van, így képtelen voltam dönteni. Felhívtam a barátnőmet és tanácsot kértem tőle, hogy melyiket javasolja. Ő 3 fajtát ajánlott.

Az egyik ezek közül a Gold Star nevű pelenka volt. Egy csomagban összesen 35 darab található, az ára pedig 1155 Ft. Nagyon jó a légáteresztő képessége, így folyamatosan biztosítja a frissességet. Található benne egy védőgát, ami megakadályozza a szivárgást, különösen, amikor alszik a baba. A belseje puha és a mikroérzékelőknek köszönhetően a picik mindig szárazak maradnak. A combgumírozása rugalmas, viszont a derékrésze fix, a tépőzár pedig többször rögzíthető.

A következő, amit ajánlott az a Sleepy Sensitive pelenka volt. Ez egy abszolút prémium termék. A külső rész pamutból készült, ezért nagyon puha, kellemes a tapintása. A csípőrészét ergonomikus tépőzárral látták el, így a baba maximális kényelmet érezhet. Rendkívül jó a nedvesség megtartó és a nedvszívó képessége. Hypoallergén tulajdonságokkal rendelkezik, egy vékony krémréteggel van bevonva és az illata is finom púderes. A baba 4 és 9 kg-os kora között használható. Egy csomagban 54 darab található, mely 2640 Ft-ba kerül.

Bugyipelenka|LORD Shop

Végül kiderült, hogy amit ő használ az a Nabi gumisderekú nadrágpelenka. Ebből a típusból 52 darab található egy csomagban, melynek ára 2050 Ft. Ennek a pelenkának is jó a légáteresztő képessége, sőt a nedvszívó és nedvesség megtartó tulajdonsága is remek. Igazán puha, ezért nagyon jó érzés a babának, pláne, hogy hátul a dereka teljesen gumírozott. Különböző méretre beállítható köszönhetően a speciálisan alakítható tépőzárnak. Rendelkezik még vizeletjelző csíkkal, így mindig tudjuk, hogy mikor kell cserélni. A baba 4 és 9 kg-os kora között ajánlott.

Igen, nekem is tetszett, amit elmondott róla, ezért gondoltam én is kipróbálom ezt a típust. A telefonbeszélgetésünk után felmentem a honlapra, ahol pikk-pakk megrendeltem. Nem kellett rá sokat várni, mert pár napon belül ki is szállították, így még időben, az utazásunk előtt megkaptuk.

Nagyon tetszett és elégedett voltam az itt tapasztaltakkal, ezért egy másik barátnőmnek is tovább küldtem a Bugyipelenka|LORD Shop üzenetet, azzal a körítéssel, hogy neki is innen kell vásárolnia!