Ha nyomdát keresel, ez lesz a legjobb választás

Szokták kérdezni a távolabbi családtagok, hogy jól választottunk-e szerintem lakhelyet, megvan-e minden a közelben, amire szükségünk lehet. Azt tudom mondani, hogy igen – nem véletlen, hogy ennyit agyaltunk rajta, és szerintem nem is bántuk meg ezt a megfontoltságot. Viszont egyetlen dolognak örülnék, ha mégis valamennyivel közelebb lenne hozzánk: ez nem más, mint a biciklibolt és -szerviz.

Ugyanis kerékpárral nagyon kényelmesen megközelíthető minden, ahová mi menni szoktunk – bár sétálni is nagyon szeretek, de ha gyorsnak kell lennem, akkor inkább bicajra pattanok –, és tulajdonképpen így esett le, hogy milyen jó dolgunk is volt az előző helyen, még az albérletünkben az egy sarokra található biciklibolttal. Ez kicsit hiányzik, de ha meg azt nézem, hogy minden hely, ahová akár naponta, de minimum hetente járhat az ember, vagy csak jól jöhet, ha sürgősen kell valami – például gyógyszertár – tényleg itt van a közelünkben. Eltekerni valameddig pedig tényleg nem nagy fáradság nekünk, kifejezetten élvezzük a két keréken gurulást.

Az viszont nagyon tud bosszantani, amikor már a kerékpárosok a járdán közlekednek – előfordult már olyan, hogy éppen kiléptem az épületünkből, és szó szerint majdnem elsodortak. De nem a feszültséget akarom szítani: mindenhol vannak furcsa és figyelmetlen emberek, akik nem figyelnek úgy oda embertársaikra. Sajnos azt látom, hogy a bicikliutat is gyakorta használják a járókelők, aztán pedig megrettennek, amikor csengetni kezdsz a hátuk mögött. Nem tudom, hogy egyszerűen több jelzés kéne a bicikliutaknak, lehetne még jobban kiemelni őket? Vagy pillanatnyi figyelmetlenség történik ilyenkor? Nem tudom, de nem véletlen, hogy terepen azért ezerszer szívesebben kerékpározok, mint a városban – ott inkább a környezettudatosság és a gyorsaság motivál.

Nem vagyok az a típus, aki mindenért autóba ül, csak hát van, amikor úgy érzem, az az észszerű megoldás, mert különben a tömegközlekedés nagyon élhetetlen – belföldi rokonlátogatásnál azért előfordul az ilyen, de olyan település is van, ahová inkább tömegközlekedünk.

Persze jó lenne mindenhová bicajjal járni… De azért be kell látni, hogy nem mindig kivitelezhető a dolog.

A Color Nyomdánál viszont annál több dolog kivitelezhető – ne lepődjetek meg az éles témaváltáson, ugyanis odavagyok ezért a nyomdáért, és muszáj egy kicsit mesélnem is róluk! A https://www.colornyomda.hu/munkaink/naptar-nyomtatas/ linken is kezdhetitek akár a honlapjukon belül a nézelődést, ha ti még nem ismernétek őket esetleg.

Naptárat ugyan nem mostanában nyomtattam náluk, hanem néhány hónapja, de az nagyon jól sikerült. Többen is kaptak ajándékba, és nagyon örültek neki, de a Color Nyomdánál bőven lehet kreatívkodni más nyomdatermékekkel is. Az biztos, hogy minden esetben precízek és megbízhatóak, ezért náluk pontosan olyan lesz a megrendelt termék, amilyennek megálmodtad. Ráadásul az online is kivitelezhető megoldások kényelmessé teszik az egész folyamatot, hála a https://www.colornyomda.hu/munkaink/naptar-nyomtatas/ weboldalnak!

Mondjuk én imádom az esztétikus papírárut és az egyéb olyan termékeket, amelyeket egyedivé lehet tenni, például egy vállalkozás számára. Lehet gyártatni táblát, névjegykártyát, de még akár molinót is. Ilyenkor elgondolkozom, hogy lehet, érdemesebb lett volna valami kreatívabb szakmát választanom, ha ennyire lelkesedek ezektől a nyomdatermékektől. Ugyanis például egy grafikusnak, arculattervezőnek ez maga lehet a kánaán, annyi minden szépet lehet készíteni a Color Nyomda segítségével.

Sosem tapasztaltam egyébként olyat, hogy elhúzódott volna náluk a megrendelésem, vagy ne olyan lett volna a végeredmény, amilyennek lennie kell. Illetve egyetlen kivétel mégis volt: én nem adtam meg nekik megfelelően a paramétereket, mert nem olvastam el a segédletet, ami pont az ilyen esetek kiküszöbölésére van. De nyilván tanultam az esetből, mert akkor egyszer fordult elő, és azóta is mindig ügyelek arra, hogy ne toljak ki sem velük, sem saját magammal! A https://www.colornyomda.hu/munkaink/naptar-nyomtatas/ linken elérhető naptáras történetet pedig javaslom leginkább karácsonyi ajándékként időzíteni, de gondolom, hogy ezzel nem leptem meg senkit. Akár kiadvány jellegű dolgokat is megtervezhetünk egyébként a Color Nyomdánál, szerintem ez az egyik legmenőbb dolog náluk. Még az is lehet, hogy a végén valami bicajos koncepcióval is előállok majd, ha már az a másik nagy szenvedélyem…

A budaörsi illetőségű nyomda egyébként nemcsak a https://www.colornyomda.hu/munkaink/naptar-nyomtatas/ linken található termék miatt lehet érdekes, hanem például azoknak is nagyon ajánlom őket, akik az esküvőjükre készülnek elő. Meghívók, ültetőkártyák, vagy a már említett táblák mind gyönyörűen kivitelezhetők náluk.

De érdemes a honlapot alaposan átnézni, tanulmányozni, ugyanis minden felmerülő kérdésünkre könnyen választ kaphatunk. Ráadásul akár olyan ötletek is eszünkbe juthatnak, amikre nem is gondoltunk (nekem legalábbis volt újdonság a termékek között, volt, amiről nem hallottam korábban, de nagyon megtetszett). Ezen felül pedig érdemes nekik írni, ha egyedi ajánlatról van szó, vagy éppen mégis inkább rákérdeznénk valamire a biztonság kedvéért. Szerintem nemcsak a szakértelmük lenyűgöző, de ügyfélközpontúságban és rugalmasság terén sem lehet rájuk panasz.

Ha már említettem ezt a grafikusi vonalat: nagyon érdekes, hogy náluk egy igen részletes Karrier menüpont is megtalálható. Itt azok a pozíciók vannak feltüntetve, amikre jelentkezni lehet náluk. Ehhez részletes leírás társul, amiben feltüntetik az elvárásokat, és tulajdonképpen tömören bemutatják a munkakört. Szóval ha valakinek szimpatikus a Color Nyomda, az nem csupán rendelni tud tőlük termékeket, hanem akár jelentkezhet is hozzájuk! Nekem még megmondom őszintén, nem jutott eszembe, de jó eljátszani a gondolattal, és úgy voltam vele, hátha hasznos lehet valakinek ez az info. Több lehetőséget is kínálnak, érdemes lehet megpróbálni, ha valamivel úgy érzed, egy hullámhosszon vagy. Akár a munka iránt érdeklődőknek is ajánlom a bemutatkozó videójukat, amit a honlapon belül is el lehet érni – szerintem érdekes egy kis bepillantást nyerni a nyomda életébe és megismerni az arcokat, akik a Color Nyomda mögött állnak.

Ha tehát valamilyen jeles alkalomra készíttetnéd a termékeket, vagy csak hétköznapi feladataid végzése során felmerülő nyomtatásra van szükséged, akkor keresve se találhatnál jobbat a Color Nyomdánál. A kis és a nagy mennyiségben történő nyomtatás is megoldott náluk, de minél komplexebb és/vagy egyedibb a megrendelés, annál inkább érdemes velük legalább egy e-mail erejéig felvenni pluszban a kapcsolatot.

Remélem, nem volt túl sok a nyomda iránti lelkesedésem, de egyszerűen imádom az esztétikus dolgokat, és nagyon jó érzés megvalósítani ilyen módon is az elképzeléseimet… Csak megtervezek valamit a laptopomon, utána pedig a kezemben foghatom a Color Nyomdának köszönhetően! Nekem ez hatalmas élmény, de mint mondtam, akár egy vállalkozás számára is jól jöhet a tippem. Személyre szabott dobozok, vagy akár tapéta… Mennyire menő már!

Keressétek bátran a Color Nyomdát, ha szeretnétek hibátlan végeredményt a profiktól! A több évtizedes tapasztalat és a sok elégedett ügyfél szerintem magáért beszél – irány a colornyomda.hu a részletekért!

https://www.colornyomda.hu/munkaink/naptar-nyomtatas/