Hazudik, aki azt mondja, kerékpározáshoz nem kell táska

Hazudik, aki azt mondja, kerékpározáshoz nem kell táska, már hogy ne kéne! Egyrészt vannak külön erre kitalált túra táskák, attól függően, milyen messze akarsz menni, másrészt pedig, még ha csak egy kis sétabiciklizésre mennél is (haha az oximoron), akkor is jó, ha van nálad egy táska, amiben benne vannak a legfontosabb dolgaid: telefon, iratok, pénztárca, lakáskulcs és enni, inni való, attól függően, milyen hosszú az adott kirándulás. Ez mind alap. Az, hogy milyen táskát választasz erre a célra, már más kérdés. És megint attól függ, hogyan űzöd a sportot, ha csak egy kis biciklis kirándulás a családdal, akkor egy kisebb háti táska tökéletesen megfelel.

www.annataska.hu

Most pedig bemutatom azt az oldalt, ahol én megtaláltam erre a tökéletes táskát. És hangsúlyozom, hogy csak kis kirándulásokra viszem, semmi extrémre! A www.annataska.hu weboldalon találtam rá, ahol mindenféle márkás táskát lehet kapni, például Tamarist, Anekke-t és Jana-t. Hogy csak párat említsek, de még akad itt más is.

Ugyan az oldal úgy van beállítva, mintha csak nőknek árulnának táskákat, pénztárcákat vagy öveket, a férfiaknak is lehet bőven találni márkás, strapabíró kiegészítőket. A Bugatti például szinte csak nekik van kitalálva. Itt-ott elvétve találsz egy pár táskát vagy pénztárcát, de ahhoz képest, mekkora a felhozatal, nevetségesen keveset. És ez nem is baj, hiszen a többi márkában meg a fiúk vannak alul reprezentálva. Ebből kifolyólag én magamnak nem is innen, hanem a Tamaris kollekcióból választottam. Egy nagyon édes, közepes méretű hátitáskát fekete színben. Gondolkoztam válltáskán, de az abszolút nem biciklizésre van kitalálva. Nem tudom, ki próbálta már, rémálom, mert folyton lecsúszik, és ha mázlid van, még a küllő is bekapja.

Ezen kívül vettem még egy pénztárcát, mert az előző felszívódott, még az volt a szerencse, hogy egy fitying se volt benne. A férfiaknak itt lehet, hogy nagyobb választékuk van, bár ezt csak halkan ejtem ki. Szinte minden pénztárca valódi bőr, így nagy a valószínűsége, hogy ha az unokám nem is, de a gyerekem biztos hordhatja még magával, ha megmarad. Már most nagyon szerelmes vagyok belé, és agyalok, hogy ki kapjon innen legközelebb ajándékot tőlem. Nem csak biciklizéshez természetesen.

Az oldal elrendezése amúgy nagyon egyértelmű és két “sor” fülből áll, nagy betűkkel, hogy még esetleg a gyengébben látók is jól tudjanak tájékozódni rajta (ezt azért jegyzem meg külön, mert anyukám is ide tartozik, és nagyon örült neki). A felső fülek, amik balról jobbra futnak márkák szerint különítik el a táskákat, míg az oldalsó fülek a különböző kiegészítőket sorolják fel, a táskákat típus szerint különítik el, a pénztárcákat és az öveket nem szerint, de itt is itt vannak a márkák, de itt nem csak táskákat találsz, hanem mindent, ami a márka alá tartozik.

A márkákat tekintve a választék elég sokszínű, de nem annyira, hogy ne tudnál könnyen választani, egy szóval áttekinthető. Többek között azért is szeretem ezt az oldalt, mert nagyon átlátható a választékja, és nem kell órákat eltöltenem a gép előtt, mire választani tudok. A minőség nem kétséges, így csak a stílust kell meghatározni. Nagyon határozott ember vagyok, így ha valami megtetszik, azt megveszem, és jobb, ha nincs mivel fájdítani a szívem, ha esetleg egy fél óra “csak nézelődés” után szembe jönne valami új és esetleg jobb. Plusz így kisebb a kísértés is, hogy felvásároljam a fél boltot. Persze a kínálat frissül, de nagyon válogatós vagyok, szóval ritkán szerelmesedek bele új cuccba. Ez jót is tesz a bankszámlámnak, hiszen az itteni termékek nem olcsók. Félre ne értsetek, megérik az árukat az utolsó fillérig, de a márka neve miatt és a minőségük miatt nem olyan termékek, amiket gyakran vennél.

Ó, és a rendelésről jut eszembe minden, vagyis MINDEN rendelés kiszállítása egy ezres, ha utánvéttel rendeled akkor is, ha Pick-Pack pontra rendeled akkor is, ha előre utalással fizetsz akkor is. Persze utánvétnél fizethetsz kártyával és készpénzzel is, itt igazából az a kérdés az előre utalás és az utánvét esetében, hogy megbízol-e az internetben, és annak az adatkezelésében. Persze az oldal mindent bizalmasan kezel, szó se róla, de a hekkerek ügyesek, ha van VPN-ed persze, akkor ez tárgytalan. A kiszállítás maga attól függ mennyi mindent rendelsz. Ha csak egy dolgot, akkor 1-3 nap (munkanap) a kiszállítás, ha pedig többet, akkor 1-5 nap ugyan így.

A szokásos elállási lehetőség itt is megvan, mint a legtöbb webshopban: kézhez vételtől számított 14 napon belül ok nélkül visszaküldheted a terméket, aminek a szállítási költsége a te felelősséged (ebben az esetben, mert drága cuccot rendeltél igazán nem sok), és visszautalják a megadott számlaszámra a vételár összegét. Van jótállás/szavatosság is, de olyankor szinte egyből szólni kell és maximum egy évig lehet problémával az oldalhoz fordulni, ez más terméknél sincs nagyon másképp. Az elérhetőségeknek külön menüpontjuk van, és akár egyből az oldalon is megírhatod az e-mailedet, de arra is van lehetőség, hogy a “linken” megadott e-mail címre kattints, és akkor alapértelmezett levelezőben jelenik meg az üres e-mail.

Jaj! Igen, és ami majdnem kimaradt, pedig nagyon fontos! Van kvázi “hűség programjuk” is, ami egy hírlevél gyakorlatilag és egy regisztráció. A hírlevél segít eligazodni a legújabb termékek és akciók között. A regisztrációval pedig már akár az első vásárlás során levásárolható kedvezményeket is kaphatsz, illetve gyűjthetsz pontokat.

Szóval nekem ezeket nyújtja az www.annataska.hu webshopja. Egy átlátható kínálat, megbízható, csinos és tartós márkákkal. Egy olyan hely, ahol biztos lehetek abban, hogy megtalálom, amit keresek és nem kell fél napot a gép előtt töltenem a reménytelenül széles kínálat előtt. Ahol megbecsülik, azt hogy náluk vásárolok, és ezt a pénztárcám is megérzi a jutalom pontokkal. Plusz tudsz úgy vásárolni, hogy a legtöbb termék nagyon sok alkalomhoz és színkombinációhoz illik. Szóval ha nem egy nagyon kimondott alkalomra vásárolsz, a legtöbb táska megfelel mindenhez, csak neked kell, hogy tetsszen.

Ha te is úgy gondolod, hogy egy ilyen helyre van szükséged, mert olyan táskákat, pénztárcákat vagy öveket szeretnél hordani, amik bírják a gyűrődést, és nem mennek ki hamar a divatból, sőt akár biciklizni, túrázni is elmehetsz bennük, akkor keresd fel a linket, amit a posztban hagytam, és nézz körül! Biztos vagyok benne, hogy megtalálod, amit kerestél, és sokáig örömöd fogod lelni benne. Ha pedig esetleg elégedetlen lennél, semmi nincs kőbe vésve, és nem kell ragaszkodnod olyan termékhez, amit nem akarsz használni. Egyszerűen küld vissza, és senki nem fog érte megenni. Remélem azért nem ez lesz a legtöbbek tapasztalata.