Egy napsütötte vasárnapon…

Egy nap, miközben kerékpározás közben élveztem a város zajos báját és a friss levegőt, rájöttem, hogy valami hiányzik az otthonomból. Hogy valamiért nem tökéletes élmény végre hazaérnem a bringázás végeztével. Sokféle pavilon és ilyesmi is akad az itteni parkokban. Ekkor jött a szikra…

A város ilyen szempontból nagyon színes, megannyi díszítettséget, annak különböző formáit fedezhetjük fel, ami mindent érdekesebbé tesz. És nap mint nap, mikor hazaértem, valahogy mindig zavarban voltam a kertem miatt, ami kíméletlenül ki volt téve a nap sugárzásának is. Nem úgy, mint a parkban. És olyan üres is volt. És emiatt még kvázi használhatatlan is bizonyos napokon. Mert a nyári kánikulákban teljesen lehetetlen odakint élvezni az atmoszférát. Nem is egészséges, ezt mind pontosan tudjuk. Ekkor döntöttem el, hogy itt az ideje egy kis átalakításnak, amivel végre kihasználhatom a kültéri tereimet is. Ha már egyszer nem a belvárosban lakom, nagy hiba lenne ezt nem tenni.

Leginkább ezek a városi pavilonok ihlettek meg. El is gondolkodtam, létezik-e a pavilon kerti változata, méghozzá olyan, amelyik elérhető árú, és lesz, aki összeszereli, megoldja a kivitelezést, mert én az ilyesmihez nem értek! A semmiben tapogatózva eleinte nagy falatnak tűnt, de aztán jött a felmentés minden nehézség alól.

Az Első Lépések
Az internetes kereséseim során több weboldalt is átböngésztem, amik különféle kerti megoldásokat kínáltak, de egyik sem tűnt igazán megbízhatónak vagy felhasználóbarátnak. Elsőre legalábbis. Aztán egy barátom ajánlotta a kulteriarnyekolo.hu oldalát, mondván, hogy ott találom meg a legjobb megoldásokat. Nem is értem, efölött miért siklottam el, de gyanítom, azért, mert nagyon felületes vagyok és gyakran a lényegen is átlendülök. Bevallom, kicsit szkeptikus voltam végig, de amint ellátogattam erre az oldalra, azonnal láttam, hogy más lesz ez, mint a többi. Rengeteg leírás és a pavilon kerti szekciója pont valami olyasmit ajánlott, amit én magam is elképzeltem!

Jelen cikkemet azért írom, mert nekem is kellett segítség, pedig ott volt a megoldás a szemem előtt. Ez az oldal igazán megérdemli, hogy ajánlják! Hát, én ajánlom akár kéretlenül is.

A Weboldal, ami tehát mindent, de mindent megváltoztatott
Nem véletlenül emelem ki ennyire, hogy mekkorát fordított ez az eseménysor az életemen. Az otthonomról van szó, elvégre is! Ami most annyit, de annyit változott, és amivel már-már olyan, mintha egy nagyobb és jobb helyre költözünk volna. Lett nekem is egy kisebb parkszerűségem – úgy értem, nem csak a növényekkel, hanem a városban látott extrákkal. De ehhez tényleg a kulteriarnyekolo.hu kellett. Ami elsőként szemet szúrt, az az oldal befogadó külleme volt. Kicsit mintha már ott is azt éreznénk, hogy hazaértünk. Rögvest a kezdőlapon. Minden információ könnyen elérhető volt ott továbbá, és ami a legjobban tetszett, az a széles kínálat és a változatosság még – ezeket emelném szintén ki. Az oldal részletesen bemutatta a különböző típusú kültéri árnyékolókat, mint például pergolákat, napernyőket és sátorvásznakat, amik tökéletesen illeszkedtek is volna a kertembe. Viszont nekem kerti pavilon kellett – és még fel sem soroltam mindent.

A Döntési Folyamat
Miután alaposan áttanulmányoztam a különböző típusokat és árnyalatokat (mert megéri megnézni azt is – már tudom -, ami elsőre nem tűnik érdekesnek), úgy éreztem egy ideig, hogy a pergola lenne a legideálisabb választás számomra. Mert az is nagyon ígéretesnek tűnt. De, végső soron én már tudtam mi az álmom, ahogy az előbb is írtam – csak ez az oldal valóban van olyan jó, hogy könnyű elkalandozni! De a pavilon is, amiről aztán elkezdtem konzultálni velük, nem csak hogy esztétikus megjelenést biztosított, de praktikus is volt, hiszen árnyékot nyújthatott elképzelésem szerint a legforróbb napokon is. A pergolánál nagyobb mérete miatt többet is, mint bármelyik másik opció – bár hozzáteszem, kültérre válogatja és a kulteriarnyekolo.hu munkatársai a környezethez igazítják majd a kész termékeiket bárkinél, aki tőlük vásárol.

A Megvalósítás
A weboldal segítségével kitöltöttem egy űrlapot, ahol részletesen leírtam, milyen kívánságaim vannak. Nem sokkal később kapcsolatba lépett velem egy szakértő a kulteriarnyekolo.hu csapatából, aki segített tovább finomítani a tervemet. Ezután gyorsan találtak számomra egy helyi kivitelezőt, aki szakértelemmel és precizitással végrehajtotta a pergola telepítését. A folyamat során folyamatosan tájékoztattak minden lépésről, ami nagyon megnyugtató volt. Írtam az elején, hogy mennyire világtalannak éreztem magam ebben a széles világban, még a legelején… De csak a legelején volt így! Egy jó szolgáltató, vagy kereskedő ügyel arra, hogy a vevőnek menetközben még jobban megjöjjön a kedve. Ahogy mondani szokás másképp: evés közben jön meg az étvágy! Nos, itt is ez volt. Pont úgy beszéltek velem, hogy mindent megértsek és ne maradjanak kétségeim. Sőt, kérdéseim sem. Annyira lázba hozott, hogy átláttam az összes potenciális lehetőségemet, hogy végig lelkes voltam. És aztán úgy tudtam terméket választani, hogy nem maradt kétségem, hogy a lehető legjobb döntést hozom meg. Vásárolni így érdemes és így a nagyon nagy élmény igazán. Itt ezt az élményt megkaptam, amiért elmondhatatlanul hálás vagyok. És amiért tehát önként hírt adok ennek a kereskedő-szolgáltatónak a létezéséről.

A Végeredmény
A projekt befejezése után a kertem teljesen átalakult látványra is. Az árnyék nyáron nagyon hívogató tud lenni. A barátaim és családom is odáig voltak a pavilon kerti kivitelezéséért, és mindenki kíváncsi volt, hogy honnan szereztem ezt a csodás kültéri árnyékolót. Megadtam nekik is a webcímet, mert innentől a kulteriarnyekolo.hu oldal nem csak egy weboldal számomra, hanem egy olyan forrás lett, ami valódi megoldásokat kínált a szabadban eltöltött idő pozitív jellegének maximalizálására. Az oldal professzionalizmusa, a széles kínálat és a vevőorientált hozzáállás mind hozzájárultak, hogy a kerti átalakításom zökkenőmentesen és eredményesen valósuljon meg. A kerti pavilon maga pedig hozzájárul. hogy a kertem és udvarom igazi kert és udvar legyen. Ha valaki kültéri árnyékoló megoldásokat keres, akkor bátran ajánlom a kulteriarnyekolo.hu-t, mint elsődleges választást!

Záró Gondolatok
Miközben így visszagondolok erre a tapasztalatra, tudom, hogy a kerékpározás során felmerült gondolat vezetett el a kulteriarnyekolo.hu oldal felfedezéséhez. Az, hogy mennyire megkönnyítették a folyamatot és a végleges eredmény mennyire tökéletes lett, csak megerősít abban, hogy a legeslegjobb döntést hoztam. Ismeritek azt az érzést, hogy visszaugorhatnátok az időben és újraírhatnátok a múltat, akkor is pont azokat a dolgokat csinálnátok, amit amúgy is tettetek? Na, ez nálam most ilyen volt.

Amíg tart a nyár, mindig sokkal élvezetesebb lesz hazaérni bárhonnan. Be sem megyek rögtön a házba, hanem üldögélek gyakran sokáig még odakint. Mert jó érezni, hogy többem is van, mint egy házam. Odakint most jobb is lenni, mint odabent!