Új hobbik vidéken

Egy ideje leköltözem vidékre a mindig nyüzsgő fővárosból. Nagyon jót tett nekem a környezetváltozás, mert már éreztem, hogy kezd rámenni az egészségem. Egyúttal felfedeztem új hobbikat is, mint például a biciklizés. Nagy szenvedélyemmé vált, és természetesen az egészségem szempontjából sem utolsó dolog. Illetve ami ugyanígy hasznos és még a fizikumomnak is jót tesz, az a kertészkedés, ami szintén egy újonnan felfedezett szenvedélyemmé vált. Pedig korábban abszolút nem vonzott a gondolat, hogy én egyszer a földet túrjam, de hát változnak az idők. Kialakításra került a kertemben egy sátorfólia is, hogy a gyümölcs- és zöldséghozam még bőségesebb legyen. Nem akartam rögtön egy nagy fóliást, elég volt egy picike is kezdésnek. Ezt pedig a gazdabolt.hu-ról szereztem be.

Ez a fólia alagút készlet csupán 8 190 Ft-ba került. Én azt gondolom, hogy ez igazán nem nagy összeg cserébe azért, hogy a növényeink védve vannak jobban az időjárás viszontagságaitól. Ahogy a gazdabolt.hu oldalán a termékleírásnál olvashatjuk, hideg időben is megfelelő hőmérsékletet biztosít a veteményesünknek. Nagyon tetszett, hogy a termékleírás mellett olvashatunk az oldalon véleményeket is, amelyeket korábbi vásárlók írtak az általuk megvásárolt dolgokról. Szerintem ez azért hasznos, mert biztosak lehetünk abban, hogy ezek tényleg független, valós vélemények. Nem befolyásolta őket semmi, hiszen az emberek a saját pénzükből vásárolták meg. Ennél szerintem nem is lehetne hitelesebb dolgot olvasni a termékekről.

Láttam, hogy a gazdabolt.hu fent van Facebookon, Twitteren és a Pinteresten is. Én nagyon örültem ennek, hiszen ezeknek a platformoknak a segítségével mindig kicsit több ember tudja megismerni a Gazdaboltot. Illetve láttam, hogy van Youtube csatornájuk is, ami egy szintén üdvözlendő dolog. Ha bármi kérdésünk lenne, van egy nagyon jó kis funkció a gazdabolt.hu oldalán, ez pedig az élő chat. Ha ezt igénybe vesszük, nem kell e-maileket írogatni, hanem egyszerűen, informálisan leírjuk azt, amit tudni szeretnénk, és az ügyfélszolgálat választ fog nekünk adni. De nem muszáj a chatet használni, az oldalon megtalálható a Gazdabolt e-mail címe is, illetve a telefonszámuk, ha véletlen telefonálni szeretnénk. Az üzleteink menüponton meg lehet nézni, hogy a gazdabolt.hu-nak hol találhatóak üzleteik. Kettő is van, mindkettő Szigetszentmiklóson, ám az egyikbe csak akkor lehet belépni, ha rendelkezünk engedéllyel. Emellett érdemes megnézni a nyitvatartást is, mert a mindenki számára látogatható Gazdabolt hétköznapokon van nyitva 8 és 17 óra között. Tehát ha személyesen szeretnénk menni vásárolni, nem érdemes hétvégén nekiindulni, ahogy egyszer mi a férjemmel majdnem tettük. Ha nem néztük volna meg a honlapon a nyitvatartást, lett volna meglepetés, mikor odaérünk a hosszú út után.

A gazdabolt.hu-n nagyon hasznos lap szerintem a Gazdabolt TV. Az itt található videók nem csak a honlapon találhatóak meg, hanem a Youtube-on is. Én azért szeretem nézni ezeket a rövid videókat, mert nagyon hasznos tanácsokat tudhatok meg, mindennel kapcsolatban, ami kertészkedés. A hozzám hasonló laikusoknak ez egy nagyon jó dolog. Hála a gazdabolt.hu-nak a férjem is mára beleszeretett a kertészkedésbe, így már nem egyedül csinálom ezt a dolgot. Amellett, hogy jót tesz az ő testi-lelki egészségének is, új közös elfoglaltságot is jelent. Így aztán több területen is hálás vagyok a gazdabolt.hu-nak, ráadásul a sátorfóliának köszönhetően szebbek a zöldségeink, mint valaha.