Kerékpározás vagy autózás? Te melyiket választod?

Ha közlekedési eszközről van szó, akkor számos alternatíva közül választhatunk. Mehetünk autóval, vonattal, busszal, kerékpárral, gördeszkával, rollerrel, és akár repülővel is. Ha nem megyünk messzire, akkor pedig még gyalogolhatunk is. Ma már szinte minden téren nagyon sok lehetőségünk van.

Én mindig szem előtt szoktam tartani azonban azt is, hogy a közlekedésem környezetbarát legyen. Ezért előszeretettel kerékpározok, gyalogolok, és használom a tömegközlekedési eszközöket.

Azonban a vállalkozásommal kapcsolatban egy kicsit más a helyzet. Itt muszáj vagyok kisteherautóval is dolgozni, ezért ilyen szempontból a környezettudatosság már nem olyan mértékű, mint amilyen lehetne.

Menetlevél vagy útnyilvántartás kisteherautó esetén? – RoadRecord a válasz!

Amikor megláttam ezt a kiírást, akkor szinte egyből tudtam, hogy nekem rájuk van szükségem. Az útnyilvántartás nem egy bonyolult feladat, azonban sok időt megtakaríthatunk azzal, ha nem nekünk kell minden egyes adatot begépelni. Ebben van segítségünkre a Roadrecord NAV-álló útnyilvántartó programja. Nekik köszönhetően a nyilvántartás csupán pár percet vesz igénybe. Amennyiben az ő programjukat használod, akkor hibamentesen töltheted ki ezeket a dokumentumokat. A NAV szigorúan veszi az útnyilvántartásokat, ezért érdemes lehet erre nagy hangsúlyt fektetni.

Benned is felmerült már ez a kérdés: Menetlevél vagy útnyilvántartás kisteherautó esetén? – RoadRecord. Akkor ne habozz és ismerd meg mielőbb a Roadrecord csapatát. Nagyon lelkiismeretesen dolgoznak, naprakészek és segítőkészek az ügyfeleikkel. Az elmúlt években több mint 18.200 ügyféllel dolgoztak már, és havonta több mint száznyolcvan percet spóroltak meg a vállalkozások számára.

Ha érdekel ez a téma és bővíteni szeretnéd a tudásodat az útnyilvántartás és az adóoptimalizálás területén, akkor a Roadrecord blog oldalát mindenképp nézd meg. Itt nagyon sok hasznos tippet és trükköt kaphatsz ebben a témában. Közérthetően fogalmaznak, ezért ha ezeket elolvasod, akkor egyből meg is fogod érteni.

Ha van kisteherautód, akkor ebben az esetben 100 % lízing és dízel áfa levonásban is részesülhetsz. Ehhez szükség van digitális menetlevélre, illetve 3,5 tonna alatti kisteherautóra lehet érvényesíteni. Bővebben a weboldalon olvashatsz erről.

Visszamenőleg lenne szükséged útnyilvántartást tervezetre? Ebben az esetben is nyugodtan keresheted a Roadrecord csapatát, hiszen visszamenőleg is készítenek ilyen nyilvántartásokat.

Látogass el a weboldalukra, ismerd meg őket és a szolgáltatásokat, hogy minél hamarabb meghozhasd a helyes döntést!