Kerékpáros túra után jöhet egy gyertyafényes vacsora

Kevés ember van, akitől azt lehetne hallani, hogy nem szeret kerékpározni. A bicikli szerintem annyira össze van kötve a gyerekkorral, hogy elkerülhetetlen az, hogy egy kicsit ne kússzon be valami nosztalgikus érzés. Bár mostanában már nem kerékpározok annyit, de egyértelműen megvan ez nálam is. Különösen, ha arra gondolok, hogy nyaranta mennyit bicikliztem a nagymamámnál.

A Balaton számomra egyet jelent ezzel a korábban említett érzéssel, és komolyan össze vannak fonódva a biciklizéssel. 18 éves koromig nem tudtam autót vezetni és ez jelentette a tömegközlekedésen kívül a szabadság egyetlen formáját. Néha egyébként még mindig belegondolok abba, hogy milyen zseniális találmány a kerékpár. Nincs még egy olyan közlekedési eszköz, amivel ilyen gyorsan lehetne haladni külső rásegítés nélkül. Ettől függetlenül néha azért engem is idegesítenek a száguldó biciklisek a járdán.

A biciklizést azonban más hobbik váltották fel. Köztük az egyik a gyertyák készítése. Tudom, hogy elsőre furcsán hangozhat, különösen egy férfi szájából, de higgyétek el, teljesen megváltoztatják az otthon hangulatát. A gyertya alapanyag beszerzése azonban néha nagyon nehézkes tud lenni, mivel ritkán talál az ember egy megbízható boltot. Szerencsére azonban én már hónapok óta a Pipere Porta online oldalt használom a gyertya alapanyag beszerzéséhez és idáig nem lehetett semmi panaszom az általuk nyújtott szolgáltatásra.

Szerintem nem vagyok egyedül, mikor azt mondom, hogy sokszor az embert tényleg az tartja vissza a kézműves termékek készítésétől, hogy nem tudja, merre kezdjen és miket vegyen. Én is kétségbeesésemben írtam már be az internetre, hogy gyertya alapanyag vásárlása. Szerencsére azonban az első helyen a Pipere Porta oldalát adta ki, ami válasz volt minden kérdésemre. Az oldal kinézetén és kialakításán kívül még az tetszik, hogy az otthonom kényelméből tudom megrendelni az alapanyagokat. Ennek pedig több pozitív vonzata is van.

Az egyik például, hogy bármit el tudok olvasni az adott gyertya alapanyag kapcsán. Biztos vagyok benne, hogy ti sem szeretitek azt, mikor mindent az eladótól kell megkérdezni. Itt azonban a saját tempónkban tájékozódhatunk, a Pipere Porta pedig több rövid, tömör leírást biztosít nekünk. Néha még személyes véleményt is fűznek hozzá, hiszen mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy egy adott illat tetszik-e neki, vagy sem.

gyertya alapanyag

A gyertya alapanyag kategóriát is több részre szedik. Így nem lesz nehéz megtalálni azt, amire nekünk lesz szükségünk. Én például most egyszerűen csak gyertyatégelyt akartam venni és gyertyaszínezőt. Ahhoz, hogy ezeket elérjem, tényleg nem volt szükségem többre, mint egy-egy kattintás. Ami emellett még igazán meglepett, az a termék ára volt. A Pipere Porta árai meglepően olcsók, különösen akkor, ha belegondolunk, hogy ezek mind minőségi, kézműves termékek.

Ha pedig nem csak a gyertya alapanyag érdekel minket, akkor az oldalon más, illatos terméket is tudunk vásárolni. Érdemes mindig ránézni legalább egyszer a kezdőlapra, mivel ide szokták kiírni, ha esetleg vannak leárazások és kedvezmények. Sokszor ilyenkor jut eszembe, hogy már egy csomó ideje be akartam szerezni egy bizonyos terméket.

A rendelés menete egyáltalán nem bonyolult, ahogy ezt már megszokhattuk az oldal többi funkciójától is. Elég csak behelyeznünk a terméket egy virtuális kosárba. Ezt követően megadunk pár szállítási adatot, illetve fizetési módot. Semmi másra nincs szükség, a termék pedig pár napon belül meg is érkezik hozzánk.