Biciklis túrán hallottam először a napelem pályázatokról

A kerékpározás remek testedzés. Edzi a testet, és feltölti a lelket. Ennek okán már régóta járok túrázni, és azt kell mondjam, remek közösség alakult ki. Sok barátra tettem szert, és épp egyiküknek köszönhetem, hogy megtudtam, hogy az én otthonomban is lehetnek napelemek.
Pisti mutatta meg nekem a https://napelempalyazatok.hu/ oldalt. Ők már beadták a pályázatot, és az elemek felszerelésén is túl voltak. Szerinte remek befektetés.

A napelem pályázatok cégeknek és magánszemélyeknek is elérhetőek. Alapvetően energetikai korszerűsítésre lehet pályázni, amibe a napelemen kívül például a napkollektor, fűtés korszerűsítés, hőszigetelés is beletartozik.
A megvalósításhoz egy nulla százalékos kölcsönt lehet igényelni, szóval olyan, mintha részletekben fizetnénk ki a beruházás költségét. Egyéb előnyöket is rejt ez a lehetőség: amellett, hogy a beruházás költségét nem kell egyben kifizetni, a megvalósítást követően a számláink is kevesebbek lesznek!
A weboldalon is írják, hogy például a napelemek esetében arra törekszenek, hogy nulla forintos számláink legyenek a beüzemelést követően.

A kivitelezéssel és a papírmunkával nem kell bajlódnunk. A cég segít mindebben, és az árajánlat kérést követően szakértők mérik fel, hogy alkalmas-e a házunk napelemek telepítésére. Amennyiben megfelelünk minden kritériumnak, bele is vághatunk.

Nagyon örülök, hogy Pisti megmutatta ezt a lehetőséget. Már korábban is szerettem volna, hogyha környezetbarát lenne az otthonom, de a napelem pályázatok segítségével már csak egy karnyújtásnyira van az álom megvalósulása.

napelem pályázatok