Megmentette a biciklitúránkat egy gázpalack kiszállító cég

Múlt nyáron hazafelé tartottunk egy többnapos biciklitúráról, amikor a súlyos csomagokkal megpakolt csomagtartóm váratlanul felmondta a szolgálatot és minden holmimmal együtt leszakadt mögülem.

Kissé tanácstalanul álltunk Budapesttől közel negyven kilométerre. Miután úgy emlékeztem a nagybátyámnak errefelé van a nyaralója, gyorsan felhívtam, hogy megkérdezzem otthon van e. Bár nemleges választ adott, azt javasolta álljunk meg a nyaralójánál és a fészerében hegesszük meg a letört darabot. Szerencsére a párom ért valamelyest a hegesztéshez, és miután nehézkesen elgurultunk a telekig, egyből neki is állt volna a munkának. Hamarosan azonban tanácstalanul konstatálta, hogy az oxigén palack üres, ami azért volt baj, mert ez egy elengedhetetlen kelléke a hegesztésnek. Végül ismét felhívtam nagybátyámat, aki megnyugtatott, hogy ne aggódjak, ismer egy olyan gázpalackokkal foglalkozó céget, aki néhány órán belül házhoz szállít nekünk egy új oxigén palackot. Igen, még Erdőkertesre is. Azt tanácsolta a legjobb lenne, ha átnézném a kínálatainkat a oldalukon, vagy ha nagyon nem megy kérjek tőlük visszahívást, amire a cég szintén lehetőséget biztosít egy űrlap segítségével, és magyarázzam el mire van szükségem.

A párommal alaposan átolvastuk a gazpalackfutar.com/oxigen-palack weboldalt, ami szerencsére közel sem volt olyan bonyolult, mint amire számítottam. A termékek precízen rendszerezve szerepeltek, csoportosítva: így tudtam meg, hogy az oxigén palack mellett árulnak még többek között, pb, nitrogén, argon és hélium palackot is. Az első dolog, ami szembe tűnt, az volt, hogy a palackok többféle kiszerelésben kaphatóak. Az oldal természetesen hangsúlyt fektet arra, hogy a megrendelő biztosan a helyes típust válassza, így minden adat megtalálható a palackokról, a nyomástól a méretekig.

Miután sikerült megtalálni és kiokoskodni a nekünk megfelelőt, meggyőződtünk róla, hogy a cég valóban vállal kiszállítást a településre méghozzá néhány órán belül. Az oldal átláthatósága, valamint a blog, amelyen rendkívül hasznos tudnivalókat osztanak meg az olvasókkal, többek között a gázpalackok biztonságos használatáról, meggyőzött minket. Emellett a nagybátyám biztosított róla, hogy tökéletesen megbízható cégről van szó, hiszen ő maga is tőlük szokta rendelni a palackcserét is. A cég ugyanis szerencsére nem csak vállalatokhoz, de magánszemélyekhez is vállal kiszállítást, bár ez már valószínűleg kiderült számotokra is. Szóval nem csak, hogy különféle gázpalackokat lehet tőlük vásárolni, de az üres palackokat még el is szállítják, majd alaposan megvizsgálják, hogy biztonságos-e, és ha igen, akkor újra megtöltik a megfelelő gázzal és mehet is a következő megrendelőhöz.

Mi a leginkább annak örültünk, hogy az egész gázpalack beszerzése egyetlen telefonnal elintézhető volt, a számot pedig szuper könnyen, gyakorlatilag kattintások nélkül meg is találtuk a gazpalackfutar.com/oxigen-palack oldalon.

Amíg a párom intézte a megrendelést én kicsit jobban elmélyültem az oldalukon. Igazából elolvastam az összes blogbejegyzésüket, amik nagyon hasznosak voltak, rendkívül informatívan és közérthetően volt minden megfogalmazva, úgyhogy még nekem is sikerült felfognom és megértenem, hogy milyen például a gázpalackok ellenőrzésének a folyamata.

Végül a palackcsere megtörtént az oldalukon ígért 3 órán belül, amelyben természetesen a kiszállítás is benne volt. Így a páromnak szerencsére sikerült megjavítania a csomagtartót és még világosban tovább indulhattunk Pest felé.

De annak talán még jobban örültünk, hogy megismerhettünk egy valóban megbízható, szuper gyors és korrekt céget, ami ráadásul magyar, úgyhogy egészen biztos lett abban a párom, hogy most már csak innen fog rendelni oxigén palackot, vagy hát igazából bármilyen gázpalackot, ha szükség lesz rá.