A bio termékek javítanak a kerékpáros teljesítményemen is

Középiskolás lehettem, mikor először igazán rákaptam a bringázásra. Nem volt túl sok barátom és emiatt rengeteg időt töltöttem a családommal. Sosem felejtem el, hogy apukámmal mennyit bicajoztunk a Balaton körül. A nagymamámnak volt ott egy háza és minden nyáron, mikor apám szabadságot tudott kivenni, nekivetettük magunkat közösen az országútnak. Nagyon különbözőek voltunk alapból. Kicsit visszahúzódóbb voltam akkoriban, ő pedig minden bulinak a szíve. Biciklizés közben azonban megértettük egymást. Ugyanazokat a harcokat éltük át és jólesett minden egyes győzelem, amit együtt éltünk át.

A vicces az egészben, hogy az ő bringájával mentem mindig. Mármint volt egy újonnan szerzett biciklije, én pedig azzal mentem, amit egész fiatalkorában használt. Jólesett, hogy rám bízta ezt a számára fontos kis emlékdarabot. Azóta is, ha felszállok rá, mindig az apám jut eszembe róla elsőként.

Még most is biciklizek. A fiatalkorommal ellentétben azonban most már odafigyelek arra is, hogy mit étkezek a sportolás mellett. Elképesztő, hogy mennyi mindent tud befolyásolni az étel minősége, amit magunkba helyezünk. Szeretem az alapanyagaimat biztos helyekről szerezni. Ezért nem szoktam a szupermarketbe járni, inkább a bio boltok rendszeres látogatója vagyok. Pár hónappal előtt azonban szembejött velem egy „A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online” kiírás az interneten, ami mindent megváltoztatott.

Biztosan sokan éreztétek már, hogy milyen jó lenne, ha a szabadnapjaitok nem azzal mennének el, hogy elmentek egy egész napos bevásárló túrára. Rengeteg webshop létezik ennek a kiküszöbölésére, de az, amelyet az „A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online” felirat rejtett, kivételes volt.

A Biocity oldala azért különleges, mert minden egyes termék, amit forgalmaznak, ki is lett próbálva általuk. Tehát mindennek meg kell felelnie egy bizonyos minőségi kritériumnak. Ez szerintem nem csak fontos, hanem elengedhetetlen is, főleg, ha egy bio boltról beszélünk. Ha azonban a cég ajánlásával nem elégszünk meg, akkor minden egyes termék alatt lehetőségünk van elolvasni a véleményeket. Idő hiányában pedig azt is megnézhetjük, hogy éppen milyen az értékelésük. Én mindkettőre szoktam hagyatkozni, mivel jó elolvasni azt is, hogy másoknak milyen tapasztalata volt az áruval kapcsolatban. Sokszor ez nem is arra világít rá, hogy minőségi-e az adott termék, hanem, hogy milyen ételekhez lehet használni.

A termékek képei részletesek és nem alacsony felbontásúak. Szinte mindent át tudunk nézni a csomagoláson, mivel az oldal rendelkezik egy nagyító funkcióval is. Nekem az ilyen apróságok teszik igazán különlegessé a Biocity oldalát. Azt érzem, hogy nem csak az étkezéshez, hanem az online vásárláshoz egy új, személyesebb alternatívát adnak. A személyességhez hozzátartozik még az is, hogy az oldalon található „chat” funkcióval bármikor el tudjuk érni őket könnyedén. A válasz várható időpontja pedig fel van tüntetve, úgyhogy nem kell majd feleslegesen várakoznunk, ha esetleg hétvégén írtunk rájuk.

Rengeteg akció is van, amelyek segítségével rengeteg pénzt tudunk megtakarítani. Figyelnek emellett a speciális étrendű emberekre is. Ha van a családunkban glutén érzékeny személy, akkor innen mindent be tudunk szerezni a számára. A rendelés menete nagyon egyszerű és a kiszállítási idő is rendkívül rövid. Ha bármi probléma lenne a termékkel, akkor a korábban említett módszerrel szinte azonnal el tudjuk érni őket. Bár ettől nem kell különösebben tartani. „A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online”, bizony, ez a felirat most már rám is igaz.