A Diszkontdeporól rendeltem festékszórót, de hogy jön ehhez a kerékpár?

Nagyon egyszerűen, a festékszóróval a garázst akartam elfesteni, ahol a kerékpáromat is tartom. Már nagyon ráférne. És ugyan a festékszóró megérkezett, a jó idő még várat magára. De már nagyon várom, hogy megnézzem, milyen tartós munkát végez kint. Benti felületen már leteszteltük, és ott nagyon jónak tűnik.

Na, de hogy találtam rá a Diszkontdepóra? Nos, kedves olvasó, ahogy az ember rátalál dolgokra az interneten, csak úgy dobta a gép. Már konkrétan nem emlékszem, mit kerestem akkor a gépen. Az biztos, hogy nem a festékszórót, mert abba csak úgy belebotlottam, ahogy az oldalt pásztáztam. Arra emlékszem, hogy azért kattintottam rá, mert nem igazán értettem, hogy a festékes dolgok (keverő, festékszóró, henger, ecset) mit keresnek a háztartási kellékek között. Mármint, sokkal kevésbé gondol az ember ezekre, mikor azt mondják neki, hogy háztartási berendezés, nem? Vagy csak nekem fura?

Na, de mindegy is. A lényeg az, hogy megtaláltam a festős cuccokat ezen a linken: https://www.diszkontdepo.com/haztartasi-eszkozok/festohengerek-festoszorok. És egyből elkezdtem azon malmozni, melyiket vegyem meg inkább: azt amelyik jobb benyomást kelt bennem a kép alapján, de drágább, vagy azt amelyiket amúgy reklámozták is, de gagyin néz ki, és olcsóbb? A vége aztán a drágább lett, és azt mondtam magamnak, hogy ha nem tetszik, mégse jó, 14 napon belül úgyis vissza tudom küldeni. Végül erre nem került sor, a benti falon, ahogy említettem kipróbáltuk, és úgy festett, mint az álom, soha jobbat nem fogok tudni találni szerintem. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

A szállítás is teljesen rendben volt. 2-3 napon belüli érkezést ígértek, ami meg is történt, a költség 1600 forint volt, ami oké. Ha utánvéttel vettem volna, akkor asszem még 500 forintot rádobtak volna, de szinte már sehol nem rendelek utánvéttel. Ha nem vagyok elégedett a termékkel, kötelesek visszaadni a pénzem, és mivel sehol nem hagyom benn az adataimat, jobb esetben nem is szeretnének tőlem több pénzt lenyúlni. Anya mindig ettől félt, csak azért teszem ezt így ide.

Persze azt is hozzá kell tenni, hogy nem csak festő cuccokat árulnak, ahogy azt meg is említettem, hanem a konyhai eszközöknek is nagyon sok oldalú kínálatával rendelkeznek, de műszaki termékeket is nagyon jó áron adják, nekem különösen a telefonra illeszthető optikai lencsék tetszettek még nagyon. De ugyanígy, aki barkácsolni, vagy lakberendezni szeretne, az is talál magának tetsző, és szükséges termékeket. Engem nagyon lenyűgözött, tényleg, mert minden olyan áron van, mintha Kínából kéne rendelni, de közben meg három nap alatt (5, ha épp nincs készleten) itt van, és nem egy hónapot kell várni.

Szóval, én nagyon elégedett voltam velük, és csak ajánlani tudom a https://www.diszkontdepo.com/haztartasi-eszkozok/festohengerek-festoszorok oldalát.