Műszaki cikkek mellett kerékpáros kellékeket is találtam online

A napokban azt vettem észre, hogy a porszívónk, úgy egészen pontosan az, amivel a söprűt helyettesítjük mióta gőzölős felmosónk van, nem szuperál olyan jól, így gondoltam nem ártana újat venni a helyébe.

A porszívót meg is találtam, egy kis aranyos, viszonylag alacsony teljesítményű piros porszívó lett az áldozat. Mivel nem rendes szoba takarításra lesz használva, csak a taposó felporszívózására, ezért nem is gondoltam egy komolyabb gépbe befektetni. De gondoltam, ha már egyszer itt vagyok a https://www.50szazalek.com/muszaki-eszkozok-felszerelesek-873 webshopban, akkor körülnézek mindenfelé. Egyrészt az már elsőre feltűnt, hogy magán a műszaki cikkeken belül is nagyon nagy a választék, és ha esetleg konkrét terméket keresel, akkor ki tudod választani, hogy csak azokat mutassa. Lehet hogy egy-egy alkategóriában csak 3-4 termék van, de tekintve, hogy alkategóriából is minimum van tíz, szerintem ez egy elég jó arány.

De ez csak a műszaki cikkek csoport. Ez mellett még van kismillió másik is. Ilyen volt a sport, fitness, szabadidős kellékek szekció, ahová benéztem, pont azért, hátha lesz valami nekem is, mint kerékpár rajongó. És lám-lám csak a kerékpározáshoz tartozott két oldal mindenféle jóság. Tekintve, hogy ez a webshop mindennel is foglalkozik, szerintem ez egy nagyon jó felhozatal. Na már most, a biciklit, ami a legelső feldobott termék volt nekem nem állt szándékomban megvenni, de kinek, mi. Valakinek lehet hogy épp egy ilyen elektromos bringa kell.

Engem sokkal inkább a telefontartók ragadtak meg. Már kísérleteztem egy párral, de mindig az lett a vége, hogy majdnem tropára tört miattuk a telefonom. Pont ezért tetszett az általuk kínált telefontok, ami elvileg vízálló is. Nagyon stabilnak és strapabírónak tűnt, és akár nyeregtáskára is fel lehetett szerelni. Mivel ennyire megtetszett, bevágtam a kosárba a porszívó mellé.

A szállítást elég hamar intézték, 2-3 napon belül meg is kaptam a csomagot. Kicsit féltem, hogy a porszívó meghaladja majd a tíz kilót, bár visszagondolva ez elég buta feltételezés volt, így nem kellett ráfizetnem még pluszba az alap szállítási költségre, ami 1600 forint volt 10 kiló alatt. Ez fölött tíz kilónként egy ezressel drágul a szállítás. Én jobban szeretek utánvéttel fizetni. Valahogy nem bízom a banki átutalásos dolgokban. Ebben az esetben 500 forintot még rádobtak az árra kezelési költségként, de annyira nem bántam, inkább vagyok nyugodt.

Én nagyon meg voltam elégedve mindkét termékkel, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben még sokszor fel fogom keresni a https://www.50szazalek.com/muszaki-eszkozok-felszerelesek-873 weboldalt.