Iskola előkészítő feladatok – csak utána jöhet a móka!

Tudom, hogy nagyon fontos gyermekünk életében a sport, főleg a kerékpározás, amit óvoda vége felé kezdenek elsajátítani. Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni azt, hogy a szülői lét nem csupán a mókáról szól, vannak feladataink is, melyeket nem szabad hanyagolni. Ide tartozik gyermekünk felkészítése az általános iskolára. Sokan nem tudjuk hogyan lássunk neki, vagy esetleg rossz foglalkoztató füzetet szerzünk be. Ezek, ha nem egyeznek a gyermekünk képességeivel még a sikerélményt is elvehetik tőle. Szerencsére van egy jó hírünk: szuper iskola előkészítő feladatok rejlenek ebben a szuper könyvben! Feltétlenül ajánljuk, hogy olvass tovább, ha lurkód majd most kezdené az iskolát.

Szabó Szilvia mesterlogopédus Látogatás a tudás birodalmába című könyve a tökéletes választást jelenti a legtöbb apróság számára. Kiváló foglalkozó füzet lehet ez egy szülő számára, aki otthon is el tudja végezni a feladatokat gyermekével. Azonban egy professzionális szakember kezében egy diszlexia preventív eszköztár is lehet. Csak az egyéntől függ, hogy miként alkalmazza.

A növekvő nehézségi sorrendben megtalálható iskola előkészítő feladatok tökéletes alapot adnak majd gyermekünknek ahhoz, iskolaéretté váljon és ne legyen lemaradva első osztályba lépve. A magyar statisztika szerint az első osztályosok 70%-a hátránnyal indul iskolakezdéskor, mely egy nagyon magas arány. Ahhoz, hogy gyermekünk a maradék harminc százalékban legyen, nem elég az akarat. Szükség van egy szuper fejlesztőkönyvre, melyre a legjobb véleményem szerint a Látogatás a tudás birodalmába.

Amennyiben pont egy kiváló fejlesztő könyvet keresel iskola előkészítő feladatokkal, akkor megtalálod számításaidat a szilvia-logopedia.hu oldalon. Látogass el a weblapra és válaszd ki azt a könyvet, melyre a leginkább szüksége van gyermekednek!